係秘密鏡頭下,輝端高層承認製造病毒變種。

327 回覆
1106 Like 184 Dislike
MSM炒車率極高。

https://twitter.com/Project_Veritas/status/1619116856207622145

BREAKING: A new
@Pfizer
insider has sent just us an image of Jordon Trishton Walker’s internal Microsoft Teams profile showing he is still an active employee of the pharmaceutical giant

If you have information on this story, contact us at veritastips@protonmail.com

班左癌不斷貼Fobes篇文,賴Jordon Trishton Walker係假人,結果又比人踢爆係真員工。左癌只會不斷重複大話
上網完全搵唔到Jordan Trishton Walker 呢個人
我諗佢地公信力個問題唔係炒唔炒車

係有幾偏頗

我印象中大公文匯無乜炒車 但我都唔會信佢地報導一樣
https://twitter.com/Project_Veritas/status/1619116856207622145

BREAKING: A new
@Pfizer
insider has sent just us an image of Jordon Trishton Walker’s internal Microsoft Teams profile showing he is still an active employee of the pharmaceutical giant

If you have information on this story, contact us at veritastips@protonmail.com
就算作故仔都有機率的分別
可能msm 100篇最多有一篇作故仔
但堆陰謀論就可能係100篇有90篇都係作故仔
樓豬唔識英文
做緊馬騮戲又信到十足
你又知中国無份
咁我建議你睇番有幾多2020年後嘅陰謀論變真

下下都要”fact check” 過先有公信力嘅 咁我唔希望以後會喺連登見到有人會提返831打死人

你用錯句嘢是但啦
左癌不斷貼Fobes篇文,賴Jordon Trishton Walker係假人,結果又比人踢爆係真員工。

即場比人踢爆講大話就扮睇唔到,繼續講大話
………

唔怪得樓主當你五毛咁啦你唔好怪樓主啦 你依句仲勉強過五毛嘅言論

弱能智
依家係條友自己既反應imply 緊後者, 如果係前者既咪澄清下囉, 果下唔知澄唔澄清得既咪約個時間返去傾要唔要澄清囉, 發晒癲做乜.
真係要pin this
從來都冇輸過
段片唔係講pfizer依一刻想mutant virus keep住賺錢咩?
點解大家講到好似佢整出嚟咁嘅

同埋個黑人都有提過佢懷疑武漢都係咁整出嚟

而段片同cov 起源無關喎
其實佢Forbes篇文只係話linkedin google係搵唔到呢個人
咁當然google 唔到唔代表無呢個員工
所以forbes提出合理疑點…佢都無話人一定係假
同埋一張outlook圖都說服唔到我佢係真員工

睇哂條片同新聞
老實講都係個啲陰謀論野,講既野都好含糊
太少證據support
個post俾啲無受教育既連登仔睇
咁on9既野都有人信?
樓主又冇糾正佢
樓主一係文盲 一係就想帶風向 個標題都有d mislead
Pin this 樓主
篇文反而係有一大段假設真係有呢個人係點, 反而對呢個人存唔存在的篇幅只係一段仔
間諜其實真係會話比人聽佢係間諜

例如佢對住其他間諜, 又或者對住正想處決佢的同胞

又或者佢的愛人

Project Veritas 成日搵女去溝目標, 等目標為左表現自己學識, 思想同工作地位而爆料

佢地果D臥底背後都係前CIA員工訓練的, 之前FBI有查過佢地, 會查係因為話佢地收埋拜登個女個日記, 話拜登點樣要同個女一齊沖涼就係本野度黎
我都唔知有幾多所謂陰謀論變成事實, 我都想睇下統計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞