係秘密鏡頭下,輝端高層承認製造病毒變種。

327 回覆
1106 Like 184 Dislike
就算唔識英文

你睇最後一段,一篇文嘅最後一段多數都係中心思想,最後一段英文咁淺實明啦掛

So, in the end, this Project Veritas video really hasn’t proven or even provided strong evidence of anything. There’s a lot in the Project Veritas video that needs much further verification before you can make very strong statements about anything.

人哋只係想帶出要提供更好嘅證據,去支持呢個strong statement

我唔覺得有幾左膠有幾bias
1. 段google translate你班左癌自己貼的
2. 你講大話說篇文第一段質疑佢身份,但我隨便看你個translation都最少三段了

比人踢爆都可以繼續重複講大話
樓主升職加薪
1. 下,乜你自己唔會走去睇原文嫁咩,同埋個條友貼google translate出黎同我有咩關係 我由頭到尾都係講緊英文原文

2. 我一早講左 明確質疑佢身份得第二段,有109隻字,
其餘段落有暗串個員工身份成疑,加埋大約2百字
佔篇文12%囉

你都係乖乖去睇原文先番黎啦
如果真係有咁嘅事,呢啲高度機密會周圍同人講?
老吹多
呢類研究supposed係研究所的機密黎ge
你講大話說篇文得一段質疑佢身份,但我隨便看你個translation都最少三段了

原唔原文都只係証明緊你繼續講大話
唔好弱智啦
好耐冇見https同ftps兩位了
我既回覆

「篇文有1546個英文字
我走去數過 有一段係明確咁質疑個人真定假
個段就109個字

其餘段落有暗串唔知呢個爆料人真定假
加加埋埋有200字到」

睇黎你唔單係唔識英文,中文都唔識
弱智化咁同你討論

段文有16段 你搵到3段質疑佢身份(雖然有2段其實唔多算係)

咁都只係3 out of 16
而家得你打稻草人
我就真係唔係好識打稻草人
要健身都打沙包啦
好多藍蛆信架
咪話唔知乜9 全球喺中國軍演果時美軍 播完毒先走wo
假片都信,弱智,block得
0針
贏哂
我哋由頭贏到落尾
唔抵得?
話完全搵唔到 John Walker 嘅人只係代表佢哋廢唔識搵嘢. 出片嗰日嘅同一日, John Walker 已經剷咗自己LinkedIn.

https://twitter.com/KimDotcom/status/1618515647696343043

但係呢編文, 去到底都仲有John Walker 嘅少少資料
https://www.bcg.com/publications/2020/outlook-for-covid-19-therapeutic-treatments

LinkedIn 原本嘅link 係
https://www.linkedin.com/in/jordon-walker-m-d-4a321a24
我推一下,樓豬唔好屌
你講大話說篇文得一段質疑佢身份,但我隨便看你個translation都最少三段了

原唔原文都只係証明緊你繼續講大話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞