係秘密鏡頭下,輝端高層承認製造病毒變種。

327 回覆
1106 Like 184 Dislike
前後有兩段片,第一段係記者偷偷地同輝端Jordan Trishton Walker 嘅對話偷偷錄,Walker 嘅職位係Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations - mRNA Scientific Planner。

Walker 爆大鑊,話佢哋自己用馬騮互相感染黎製造病毒變種,從而製造更多賺更多錢,佢亦提及政府官員會對審查藥品寬鬆,換來退休後去藥廠工作機會。佢親口踢爆輝瑞自家控制演化刺激Covid病毒突變,製造出市面未有的變種,以炮製更多疫苗。

https://www.projectveritas.com/news/pfizer-executive-mutate-covid-via-directed-evolution-for-company-to-continue/

第二段片係記者拎著偷拍片段,去質問Walker。Walker 又搶IPad, 又報警,又老屈racism ,大呼大叫,明顯身有屎嘅反應

https://www.youtube.com/watch?v=u5n7RRKgDog

一早就知疫苗古古惑惑,係啲谷針撚用強權下無公理用各種手段逼人打,仲要反疫苗係「反科學」、「自私」、「無公德心」
0 針撚pish下先~
片場?
裝睡的港豬是叫不醒的

唔打都打咗 繼續扮到一切正常
哦,個間諜話比你聽,佢係間諜。
My name is deep, gaan deep.
Umbrella
樓主識post
成日都覺得平時啲流感邊有變種得咁快,而啲藥廠咁岩出果批疫苗 又中果期啲流感
標題撚
睇完條片就知係 nothing burger
等睇0零針撚覺得自已又有一場勝利
所以,是的,應該對大型製藥公司進行更多審查。當然,人們不得不質疑允許如此多的直接面向消費者的廣告的優點,製藥公司可以讓你相信你患有所有這些不同的疾病,並開始問你的生殖器,“你能做到嗎?” 當然,公眾理應從大型製藥公司那裡獲得更多透明度,因為他們從納稅人的數十億資金中受益。但是,正如卡爾森在他的節目中所聲稱的那樣,聲稱記者沒有報導大型製藥公司的負面新聞是因為媒體“從輝瑞公司獲得了大量廣告收入”,這與事實不符。您可以從合法媒體渠道找到大量批評大型製藥公司及其做法的新聞文章。

所以,最後,這個 Project Veritas 視頻真的沒有證明或什至提供任何有力的證據。Project Veritas 視頻中有很多內容需要進一步驗證,然後才能對任何事情做出非常有力的陳述。
講緊過千億生意
呢啲好合理
不過你放連登既話
就唔合理
除非主角變科興啦
咁佢比人拉咗未
佢唔係話考慮緊?
出得起錢
咩片都製作到
點解輝端仆街,科興全變成好人? 你唔俾兩邊都仆街? 根本唯一正確選擇係零針,疫苗打左甚至削弱對病毒抗拒力。

而且唔好忘記武漢病毒研究中心美國有份俾錢。
武漢病毒研究中心美國有份資助,公平啲雙方take credit,中美病毒好唔好

不嬲都話 Anti Virus 公司發佈病毒
行業唔同,但人性一樣
無變好人
不過呢個post主角係輝瑞
所以咪討論緊輝瑞
內容係乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞