Winning Post 10集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
Switch個草地無草
PS5嘅畫面都唔算係靚所以玩咩版本都一鳩玩
睇自己需求, 街外都要玩, 定坐定定屋企玩多

PS5個畫面的確係唔錯
望落3個版本唔差得遠,Switch無咁高清,睇賽事呢啲話到後面都係直接skip
又唔會skip既,比賽都skip到時會變文字game,好快會棄
巴打你邊度訂?
buygame2
可能因為我夠中二病見到啲馬咁多特技特性可以學覺得好好玩個育成感即刻再強左
唔skip嘅話, in-game一年有排玩
我都係
本來想玩住9過渡,但依家成個腦都係10
個體驗版又淨係玩得一年,呢兩個禮拜時間過得好慢
大賽或者有競敵既場先睇,其他基本上都skip
想再請教下,咁尾係.CT既檔又係點用
就算大賽我習慣都係只睇最後直路
開頭少馬都會睇全場 後面季季都掃哂就淨睇直路
後期每年都剩係留兩三隻係手,每一兩年點都會有隻新馬係覺得好特別既,然後就會主力睇佢,期待佢成長同表現
其他多既馬就全部丟哂去club或者賣
後面搞好左配種年年都幾隻馬王級 都冇咁好心機去特別set賽程或者訓練
賽程我仲要set,同埋子孫系統真心覺得好,因為後期除左特別有感覺既新馬,繼續落去既動力就係子孫,想睇自己啲子孫繼續贏
話說,今集啲觀眾終於識郁,唔係純佈景板
修改器
呃。。見依家有個係可以改鏡頭,原來係修改器
但佢無得就咁打開,點修改到鏡頭
要Download Cheat Engine先開到,但冇用過答唔到你
哦!咁我知係乜了
唔該哂巴打,一直解答我啲疑問
每隻馬既差異會大左好多 會耐玩d
多左特定場地特性 海外馬會再加強左 再加上草地特性 海外賽事冇之前幾集咁易贏
開左日本steam 就信用卡直接買就得
我都係咁買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞