Winning Post 10集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
今集複雜左好多 有排玩
笑4
一年2024
再一年又2025 版
集集都割首發玩家韭菜
唔識睇日文
依家好撚煩
一定要開個日本steam account先俾activate
真心佩服啲高手唔用看馬器都玩得咁勁
我之前一路都係Amazon JP 買key 入
2022都係上Amazon JP 買,但唔俾我activate
最尾VPN 開日本steam account 再上網(唔記得係咪Amazon jp)買Yen 嘅steam 點入埋落account度
account 有Yen 係入面就好少會俾佢改region
呢啲game已經無咩人玩,仲要鎖區,麻鬼煩,我就係覺得電腦版太麻煩先買Switch版,我又唔追求畫質,手提機算,返工放工搭車玩得閒過下癮
我一開始接觸已經係電腦版
搞到太倚賴看馬器
冇咗看馬器會唔識玩
唔用果d查馬tools變相要浪費好多時間去問牧場長評價
又要成日mark低邊隻馬發生過特別event
pc用左看馬器 冇左個種一年抽卡既隨機性 年年都買哂最勁馬 玩唔長 但ps5 又買唔到即開海外牧場既dlc
WOW!今集一定一出就買。絕大部份系統有繼承,新技能同訓練系統又吸引
我都習慣用睇馬器,但只係睇自己生既馬,唔會去買人地啲馬
用看馬器主要係睇下自己啲馬邊幾得值得留。一年成40隻馬,但keep到既得好少,如果齋靠評語,留左啲75-80分既評價s馬會嘔血
相比DS糸列,Winning post 已經算好容易,其實唔用看馬器,根據符號都大約知邊啲自家生産馬要留

利申已經慣左用家用機玩,貪可以用大電視玩,但慘在每一代出,我都要自己人手輸入番啲騎師實名,因為家用機無實名檔
上集玩switch版師兄有無彈game或者lag既情況? 諗緊呢集買ps4定switch好
馬名唔得姐
介面中文化都得呀化
2022版我買switch,無彈game無lag,load game都正常速度,不過畫面差,我無買過DLC唔知買唔買到
姐係
我覺得擠牙膏出都算
但每年都洗save真係on9
有時冇咩時間玩 又重新黎過
想問下有冇Steam Dick師兄有用過Steam Dick玩過9代
係咪用唔到睇馬器
不嬲個個都唔推薦人年年買新一版,買完wp10初版,之後等兩三年,或者直接等wp10最後一版個時再買咪得
wp10唔知會唔會好似wp9咁cut 咗啲嘢
結婚、クラブ、一年多數系統同時成立、Private種牡馬設施、史實期間海外牧場、可生產/擁有逾9個文字的外國馬都將在初代開放
wp9果時買完覺得中撚咗伏咁
今次好似無咗能力edit, 淨係改到名
同埋club果啲要出game後一個月先有
等到好緊火
上一集買已經係w9 21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞