Winning Post 10集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
PC係咪只可Steam買先玩到?
就算買實體都係俾個steam code你入
有繼承WP9存檔?如果有,應該開局有3個金符,建議73年下半年買入丸善斯基母親シル,74年佢就會生下丸善斯基,呢隻基本上係無敵,我玩expert難度都掃差不多20場G1包括凱旋門賞杜拜香港G1,引退後會比番個金符你,兼有龐大配種收入,佢老母シル都好易配出好馬。

另一隻73年會買既,係幼駒テンポイント,3歲輕鬆贏三冠,4-5歲國內中長距離G1基本上係橫掃,因為遲熟,其實可以玩埋6歲但我無咁做,5歲完就引退,提早回收金符同埋賺配種錢

另一個開局重點,係盡早升爆牧場養繁殖雌馬既設施,每年配20匹幼駒再拎去賣,係前期主要收入來源,當然如果配到好馬就保留自己用。
本來買pc版 vpn過完區玩幾個鐘比人ban左退款2隻ac
迫人買switch版
會嫁咩 我都係轉區買 冇事wo
轉區 用日圓錢包比錢?
轉區直接碌卡
我表達得差 我嘅意思係遊戲預設嘅超級馬
見佢地直仔嗰格有圓圈
香港馬全閹 咪話後代超級馬 唔係自己揸手連種馬都做唔到
我會買tosho boy 配種價值高過ten point
Mr. Cb
想問個.CT 檔放咩位
我冇買 諗住用自家馬打佢
但Tosho Boy跑唔到3000m,同埋我想救番テンポイント
80年8月拍賣會有金符馬カツラギエース,記得留8-10億買佢,遲熟可以玩好耐

另外,81年兩隻銅符馬カウンテスアップ同ロッキータイガー可以橫掃地方泥地G1,引退果陣又可以賺金符,係開局好幫手,如果兩隻揀一隻我prefer 前者,持續型可以玩好耐

不過如果唔想買史實馬,當我無講過
跑完個騎師會神隱,笑死
我用旗下牝馬配Tosho Boy,隻馬仔繼承到佢招金色固有技 天馬の羽ばたき

本來以為金固有得本馬有
繼承機率比我想像中高 一年平均都有一隻
玩果時諗想G1 jockey用依個畫質出新作 d草
nice nature落澳洲跑G1都贏唔到
玩到80年終於有彩符
唔知淨係仔女會繼承定係幾代之內有固有技血統都會繼承
冇影響
但你問得依個問題 你應該冇裝cheat engine
開ct檔會開cheat engine出黎再揀wp10
你無開個新AC買 直接用左本身既AC轉區買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞