Winning Post 10集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
依個網同stud 陪好多人走過咁多代wp
玩緊9 新版除左更新左d馬仲有咩特別野
我都係諗住搵Ten Point試吓自私食
即係同一個親系統不停配?
好多
我玩過 2 同 5-10
除左6之外
覺得今集終於創新
7 8 9 10本質上冇咩分別 加加刪刪dd
10似係大改
Amazon 問題
你依家咩情況
一樣ban?
我係VPN 開日本account,跟住VPN入日本steam gift card,唔開vpn 入佢會自動幫你轉做HKD,上日森買code,跟住VPN activate,入game 就唔洗VPN
Amazon唔俾code你?
照計就唔同親系
同親系好易出事
我開局跟本揾唔到親系統下的子系統三隻好相性,我只是新手皮毛想了解下,所以只用子系統好相性去配。
係呀,我新手只用子系試
但好似無乜好既馬女去配,你用邊隻老豆既馬女去配?
好似先攪左個親系先攪子比較好 有無高手答
個檔先得2歲 , 最近太忙進度好慢
Amazon買完收到個email話要暫時保留帳戶,類似要等認證咁,可能因為新Account啦
有冇師兄可以貼香港馬嘅能力值圖出嚟J吓?
如果由親系做起可参考呢個人https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=985&sn=484
呢個未睇過
之前有ching話睇
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=985&snA=1325
咩都睇下
係呀,呢個我都有睇,但我一直唔識係game入面睇邊d好相性子系馬,唔同年份開局又唔同,玩玩下又會變化,所以學識睇,上面文章消化就易d
有無網可以睇到史實馬最好幾歲退役先唔影響生史實馬?wpstud 唔太覺有寫
年尾個陣唔係會有提示咩?
唔知玩到隻Suzu Parade 5歲年尾 唔知使唔使退
7歲 / 88年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞