Winning Post 10集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
啲高手救系統都會買垃圾馬返嚟
佢地通常唔跑擺係度擺到年尾引退配種
啱啱玩唔係好識,做緊牝馬群好相性第三層, 突然斷咗,原來個子系統衰退斷咗,依家終於搞到第一隻有4重,有番d收入
牡定乸馬?
有無一個簡單又易明既做法
牡馬
跟住佢地配出嚟啲垃圾馬都係擺
洗幾代先勁
在game入面睇系統相性表,中間位置一堆子系統,指住有馬頭公仔的子系統,會見到右面跟呢個子系的好子系,揾三個好子系互通的,然後買呢d子系牝馬,跟番呢d子系好的公馬配,A公配B出AB,再用C公配隻AB牝馬,一年年洗牝馬群,出到ABC,ACB,BCA,BCA,CAB,CBA就一揾第四個好子系公配。中途或之後太多牝馬,踢走d Sp底果d,慢慢打好個底盤。
想問有冇人生到遺傳固有特性 想問下個機率
我自己味生到過
隻種馬死之前都生唔到的話
個固有特咪滅絕左?
日攻略話SP70+,每代每種只傳一隻

Ten Point俾電腦養直接跑斷腳連傳都冇機會
就係見佢話齊條件仲要低機率
唔計短命先啦 好多史實馬 後代都唔出色
應該唔親手介入的話 好多固有特都會斷左

但又唔知低成點 太低的話點救得切
最怕傳咗俾電腦
考慮Private隻種馬

另外揀D比較有用特性,見到Random發動就剔走先
你係時候要提高難度,唔使開新save,5年可以比你轉一次
唔識玩都咁有心機
Amazon 俾完錢,Account被保留
玩個game都咁難
姐係點?
用vpn開新steam都bam你?
定係amazon問題
我隻nice nature落澳洲出動到國寶都係贏得場鄧格錦標
我反而係每次玩expert諗辦法養肥電腦
要贏唔難 要珍惜有電腦馬同你鬥既時間

冇對手後剩係得返玩血統既作業

玩咁多集都係想多d病痛 同電腦馬勁d
隻隻出黎冇病冇病痛掃g1的話
d馬冇乜特別感
ching會唔會諗住生完啲勁馬賣比電腦再跑過
不嬲都會 剩係留谷血統 or自己鍾意嗰d
Club生到勁馬都唔會拎黎用
日美歐 每國生既馬 退役前亦唔會調

呢d game冇話得1種玩法
諗下辦法令自己覺得好玩d
同埋史實調教同wp7餵食一樣咁屈機
亦都唔會用
有時d馬 高速低能 有d就高能低速 有d就唔夠距離

用史實調教解決大部份問題 又係變到d馬冇咩特點
真係唔識玩㗎 ,之前都係同大家一樣,用符買勁馬,用錢買貴馬,依家先識睇個相性表
private左就自私食
不過驚出唔到金銀馬頭,唔夠馬女俾佢
可以拎ten point試下先,岩岩退左
我就咁用一次Vpn開個日本Steam Account ,之後唔洗用Vpn直接登入Account,再係網上買Jpy充入Accont,買Game download直接玩。
請問有冇樓上日文攻略既Link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞