Winning Post 10集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
有人開post,正評支持

雖然我自己對今集都唔會好大期望,但都一定會買
話說WP呢個糸列我都玩左廿幾年,由初中時期玩WP 4到而家WP 10,我覺得進步最大既時期係WP6-7呢段時間,之後有啲原地踏步,一年交一次行貨既感覺。

再係咁唔爭氣,呢個糸列就好快玩完,偏偏家用機無乜賽馬game 可以拿得上手,champion jockey/ 打比賽馬出左一集就完
WP10係咪唔會係psn買到? psn戶口有啲錢剩
應該唔得,日本psn可能都仲有機,非日本就唔使諗
應會入手Switch版,費事煩。等左好多年電腦版都無人整啲patch,玩手提機算數
switch版畫面唔會有PV果啲咁靚
隨時同9一樣都唔出奇
十五十六緊買唔買好
睇你上一代買到邊?
Wp9 2021
Agree,我一定係買PS5版,其他版本我覺得唔會有好大提升
原來wp stud係連登仔?
由wp6就一直睇緊 果時連打日文都唔識
一直都幫左我好多
仲要keep住有更新
好想同page主講聲多謝
Wpstud 簡直係細細過睇到大,我好似由wp5 時期已經開始睇,到育成打比/ gallop racer系列,全部都好齊料。尤其wp d配種理論複雜到乜咁,網主真係幫到好多人! 要向你致敬!
去阿馬遜買key 入落steam玩啦
希望佢俾我入返英文名 隻隻馬自己養之後變左日文
唔知邊隻打邊隻勁麻煩
無玩三年,前幾集9個字以上馬名無得買,而家買到未? 唔明點解唔做到可以買
上年果集已經開放咗
W9乜唔係買到 但隻馬註冊果時一樣要改返9字咩?
我太多年用慣左pc個睇馬器
冇得用反而會唔慣
同埋之前要pc先可以改到買香港馬用原名註冊
2022版先有史實年開海外牧場
之前版本俾你買到海外史實馬都唔會超過9個字

我記得係咁
其實你地係點樣買隻game?
Steam 好似冇得賣
轉區
但而家日文版外國馬都可以顯示英文名
咁有咩分別要告應該而家都可以告
限日本國內買咪唔使理鬼佬 所以唔會有海外版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞