Winning Post 10集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
可以
唔怪得贏咁多
今集expert 難過以前唔少
【Windows】Winning Post 10 (實體) https://amzn.asia/d/dM3zx3q

Winning Post 10|オンラインコード版 (code)
https://amzn.asia/d/dpWTgpz
86年有無泥地馬介紹
想執下啲泥地g1
感覺難度係易左
只係速度冇以前咁重要
Expert 53sp 都贏到阪神J
60幾sp都贏冇boss級馬既g1

問題係今集d馬 好似愈輸就愈多紅ウマソナ
贏就 又拎特性 又藍ウマソナ
循環
都係要日木steam acc?
要86年出世的點?
80年代後半 小栗帽果堆幾隻都係草泥全能

要日本steam account 先activate到
Easy Goer
依隻跑好勁 但配種
上一集用佢配種好勁喎
下 我買完之後 掉返去美國
自家配就出到sp70馬
但電腦搵佢配既冇成績

我買親d海外馬退役後都掉返去原本國家
因為玩到86年 手上得銅符綠符
銀符用咗嚟買櫻花千代王
Mark定返去睇吓
我都係擺佢喺美國
但係搵佢出咗兩三隻美國三冠
同埋一兩隻日本三冠
呢幾隻之後都繼續做種馬
仲有一大堆日本雌馬三冠同埋嚟美國雌馬三冠
搵佢做Broodmare Sale都幾好喎
所以今集會繼續買
Broodmare Sire先啱
打錯
點解差咁遠

我今集諗住著手拯救香港馬
等佢地唔洗成世做處男

點知冇同德 綠怡
冇啦 呢d我都係跑完放返去自生自滅
我係會揀d馬自己改名 然後谷佢上系統
Or搵d鍾意既史實馬谷 cb 富士奇蹟果d
要開咗海外場先買到,同埋應該係虹符,睇返需求可以考慮Black Tie Affair(海外) / カリブソング (日本)
遠征難左好多
我隻north flight 78sp 精神s+都要SL先贏到歐洲賽
隻amazon上到76sp 日本不敗3歲尾去香港跑1600都輸
諗起佢有集開始改左3月2果個海外1600公廁杯
以前搵d 三流馬去贏果個g1之後退役做種馬 幫手谷系統

因為一二線既馬可以跑其他
我今集玩expert都仲係覺得好易,玩到81年牧場已經起左一大半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞