Winning Post 10集中討論區

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
請教下Private種牡馬設施有咩作用/好處?
今日櫻花賞馬示範最後方強襲
效果就淨係自己先可以用黎配種,如果係史實馬既話好可能會斷左d 佢既史實子孫
而因為唔俾其他人配種,最有用應該係用黎確保零細血統
ダイナナホウシュウ
生年1951
父シーマー 母ハクレイ
SP74 芝◎ダ×。距離19~33 早め
仔出 2

仔出2我唸你要全家去谷佢先得
至少佢要因子

以前sp7 8 我谷Mr. CB冇因子 都係用全家谷
咁好似無乜用,放出去比人配仲賺到錢
一開始太少唔洗用符嘅母父O繁殖牝馬
諗緊係咪應該再黎過用曬啲符買繁殖牝馬嚟谷佢
好有用
到隻種馬23歲可以用神之手配合
其實 仔出2的話 數量重要d
唔理爆發力全家都搵佢生仔
生到2 3流馬都要幫佢排程
以贏到重賞幫老豆谷高種付額為目標

大約sp60頭 八圍唔太差就贏到
Power低另計
好似產駒贏得多
可以反向加返老豆仔出能力?
SS要2個彩符,焗比佢

配出嚟啲馬成績好係會加兩老仔出
要兩個咁癲
仲諗住easy goer都買埋而家要諗諗
有美國牧場就1彩符
咁要等更新先有可能,我等唔切,已經玩到87年了

本身4個彩符,一個買小粟帽,2個買SS,而家得番1個,之後用黎買琵琶晨光同成田白仁老母
你84定73開波?
我91開波玩到96已經有歐洲牧場
想開美國牧場既話應該派多d馬去跑美國草地
咁ok
好彩有有美國牧場
73啊,但仲未有海外牧場,我以為係因為隻game 未更新咋
今代馬印同上一代唔同左,暫時睇其他人可能係咁:

秘書:兄弟實績,瞬發力/勝負根性(時靈時唔靈)
牧場長:暫時睇唔出有咩用
河童木:速度+完成度
長峰:只睇評判,留繁殖馬有用
美香:平均能力值

總結,能力主睇長峰+美香,如果秘書比埋馬印,果隻幼馬應該好勁
Sorry,打錯左長峰,能力係睇河童木+美香,睇埋秘書
其實Mr.Cb 史實評價佢實際係一哩馬
個固特係2000至3000米
仲要拎左杉本清講馬果句 大地が弾んで
睇呢個印成日中伏,不過如果係遲熟馬但河童木有印就肯定係高SP
咁冇變呀 好似一直都係睇河+美
一直都係呢兩個
Wp7開始就係咁
Wp8時 試過連長峰都有單圈 河+ 美 雙圈
勁到癲
想問一問
追post 見有巴打講 save玩左5年就可以adjust 難度
但我1973 起手 到1978 都未有得轉
想問下邊個位可以轉
1月1秘書應該會出黎問你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞