愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
佢點pk都好過近年大把球員

雖然我唔太知佢點ok
Big dunc都冇埋
🗞️Marcelo Bielsa is ready accept Everton’s offer but only wants to join them this summer. Bielsa is not against managing Everton in the Championship

俾比蛇撚狗
個感覺好似人哋推咗咁多次自己有啲唔好意思,索性話會嚟嘅啦不過晏啲啦,你哋食住先
有新球場

英冠主場
埋黎睇埋黎揀
成功護級果陣已經要第一時間炒林伯啦,賣67筆錢又買番d垃圾。伊朗佬真係on99
笑左
咁又浪費左幾日係佢身上
好話唔好聽 佢可能係嚟復仇
where they deserve to be...英冠
https://twitter.com/ToffeeTVEFC/status/1618297317097934855?t=tIt4NvD9qWS5vwqe8v9-sQ&s=19
而家繼續死追佢,屌那聲咁厚面皮,人哋都話下季英冠見啦,仲追嚟做乜撚
嗱嗱聲搞掂戴治再準備下場波啦冚家鏟
而家得返一個半禮拜俾新教練認識啲球員、再排陣、再針對榜首部處、買人,大佬而家唔係玩fm啊,邊夠時間搞咁多嘢
都唔知喺度磨乜春
典型失敗behaviour
議而不決、決而不行
比蛇好波
撚下伊朗仔就岩
我本身就prefer揾比蛇
但人地一開波就話隊波唔夾佢戰術
仲要講埋唔介意下季英冠接手
都唔知班高層仲chur佢做咩
痴膠花
人地都擺到明唔睇好你護到級
真係未見過一隊波會咁樣揾教練
一早就話呢隊波真係笑話黎
由一開始灰心到依家睇新聞可以睇到笑出聲
放唔低面子找大屎
過年帶盒曲奇探下人囉
真係痴撚線㗎成件事
任何角度睇呢間球會都值得任何人恥笑
最後真正接手既人不外乎真名宿或者無錢開飯要接人地唔要既job既教練
佢醒目 唔夠錢同時間買人
本身班人腳又垃圾
大家樂觀d,可能無領隊,反而踢得更好。之後連勝18場就攪笑
無領隊班hihi連波都唔去練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞