愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
佢半成嘅創造力都已經贏晒我哋全隊人加埋,我真係唔知隊閪隊仲有乜嘢本錢嫌棄佢
佢肯嚟聽電話商量下都已經還神,都未話肯簽約啦
是但啦 而家啲rumour叫做畀啲掙扎啫
叫做交代下啲球迷
因為James 做過一排愛fans
但Isco創造力麻麻
佢盤扭係勁,但d傳球決定好有問題
James真係一個carry成隊
睇你覺得麻麻嘅標準係乜啦
而家隊閪隊進攻模式就係亂鳩咁斬,仲要9成斬出界嘅,麥了、灰大哥、烏仔、so仔,全部都唔識出波
Onana個波就係向橫同向後傳,基爺就面對面交失,然後就無然後啦
想話帶個波再傳俾前鋒嘅人係得禾b一個,但佢唔係真係咁有創造力,係叫可以將個推前幾格咁多,一個識傳波嘅都無啊
其實愛而家個狀況都好慘,用一個已經唔係傳波勁既禾b做主要助攻角色
當然你擺Isco落去幫手係ok, 但Isco 踢法似一個假9,盤扭為主+射門
某程度上佢有d獨食,佢踢蝗果陣佢都係唔望隊友自己hold波多,有時拖慢晒個節奏
Isco肯黎已經還神 唔敢奢望太多
講真就算簽到Isco 都唔啱帶子用,帶子啲打洗都係盡快分邊然後斜線屌入禁區湧,完全唔經中路唔打控球。
原來我地仲可以嫌棄人地
連set pieces都無曬人識啦
根本講唔出依家有邊個12碼或者罰球專家
修咸死仆街
修咸比狗屌
死撚樣
兩隊都係垃圾一齊落去啦
不過修頓咁搶人法 護唔到級仲大鑊過我地
今次又爭邊個
林伯走之前幾場都係娜娜偏6基爺偏8
下下睇住基爺拎住波自己都唔知想點
Easy go 原本deadline day去柏林聯,不過體測肥左先無簽到
我地有阿仙奴剋星gray,今場贏撚硬
伊和比倒戈爆「廠 」 格雷梅開二度
慕比再撞傷阿仙奴門將 蘭仙度收咧 奪冠成隱憂

贏到開巷

體測無肥,係isco果邊傾terms彈弓手所以柏林聯唔要佢
其實算啦,連free agent都唔想理你,死lur有咩意思,好肉酸

https://twitter.com/evertonthat_/status/1620790642552209408?s=46&t=DraRLYzxpedoIgBRVSeUXA
咁又可以諗下
下過人地理唔理你又係另一個問題
佢真係俾撚仔搞到唔湯唔水咁
黎左半季都有情有義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞