愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
話左Ayew都會輸撚埋架啦
唔知帶子可唔可以將林伯雪到硬晒嗰班人變返正常人呢?
樓豬諗好改咩名未?
Moshiri
爆佢
Fabrizio Romano

André Ayew to Nottingham Forest, here we go! Agreement completed now on a six month deal, Ayew’s already in UK to undergo medical tests 🚨🔴🌳🇬🇭 #NFFC
Ayew was available as free agent.
英格蘭聯賽近代9大護級奇蹟

韋斯咸 2006/07

倒數第十場前排名:20名,差10分逃離降班區
最後十場走勢:W7 D0 L3
最後排名:15名,比降班區多3分

韋斯咸在最後十場要對五隊頭六的球隊,但這沒有阻止韋斯咸爭取護級。韋斯咸在最後十場勇奪21分,當中包括作客一比零擊敗曼聯,成功護級。

只要有信念, 無話無可能, 何況, 而家都只係爭上面二隊二分
李斯特城 2014/15

倒數第十場前排名:20名,差7分逃離降班區
最後十場走勢:W7 D1 L2
最後排名:14名,比降班區多6分

李斯特城在該季被評為降班膽,他們在2015年4月仍在榜尾,但他們在最後十場取得七勝一和二負的佳績,令他們神奇留班。可是,他們最後十場的對手都是下游球隊,可能這正是很多人認為李斯特城會在2015/16球季不能護級的原因...
韋根 2011/12
按此觀看圖片

倒數第十場前排名:20名,差1分逃離降班區
最後十場走勢:W7 D1 L2
最後排名:15名,比降班區多7分

韋根在最後十場客勝了阿仙奴,又在主場贏了爭標的曼聯,再大勝紐卡素四比零。韋根在倒數第二場前已經確定留班,但仍能在最後兩場戰勝了在倒數第十場時在第18和19名的球隊。
樸茨茅夫 2005/06
按此觀看圖片

倒數第十場前排名:19名,差8分逃離降班區

最後十場走勢:W6 D2 L2
最後排名:17名,比降班區多4分

樸茨茅夫在季中解僱了領隊比連,並任命哈利列納成為領隊。列納上任初期,球隊表現未有進步,但在最後十場只輸了兩場,以17名完成賽季,還比第18名的球隊多4分。
連個三十幾歲free agents都簽唔到 好柒阿
但呢個簽唔到都罷

笑死
真係自由發揮,我教都得啦
伊斯糕最後希望
真糖
我會陪住大家降班
唔洗驚!
你算唔話得,你值得更好
等你地 降班 我就會搵住好人家
到時應該豬福會同你一齊走
其實都幾搞笑
以前佢跟啲大名教練都係咁教波咩
我估佢唔會教細節野
細節野可能鄧肯教 鄧肯走埋
其實一個邊處理到咁多
教練都係成team請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞