愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
去熱坐凳
準備做另一個 rodwell / 巴克利
無謂咒佢嘅,好嚟好去啦
首先係班鬼佬係咁屌佢老母趕佢走,其次間窮閪球會貪佢幾廿m買人,佢自己亦人望高處想踢歐洲賽,高啲機會入國家隊
坦白講,我希望佢轉咗會即刻脫胎換骨,因為呢間閪會真係拖累咗佢嘅時間,已經浪費咗個tom無謂浪費埋gordon,起碼俾其他人知道呢間閪會閪極都仲有青訓
76仔
留埋半年好黎好去啦衰仔
娜娜仲識諗過你
搏佢做達sir,但風險太大啦
唔咒佢係最後嘅體面 但祝福唔落
青訓出身 今季比10號佢著 愈踢愈衰 成日發老脾
呢啲時候罷訓搏轉會 依家想掉咗佢件波衫
近年印既如果計埋樓豬全部走撚晒
Digne James 676 樓豬
要換人之前打左俾daddy先
應該都load得快過撚伯
得你走到咁難睇
676我都有印 佢肯返嚟踢半季就好

坦白講 一直都唔覺 gordon 有幾勁
係英人+後生先 mark 到貴一貴
做鍠 feeder club
借晒成隊妖人返嚟用
係幾快同肯傳波
佢係差個好前鋒接應
跑得快 態度好
場場搏到盡 勤力又唔獨食
lm
唔洗留名 右邊建立捷徑就得
D領隊鍾意樓豬夠勤力上上落落
麻煩樓豬下個新名唔好再逼害廢糖球員
唔通爆冷 開個小76出黎
去意已決
決定叫Moshiri
見到撚仔個ig喊到收唔到聲
Stand with Frank
對唔住語氣重左小小

去低組別教下啦 英超唔岩你呀
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11679891/Anthony-Gordon-tells-Everton-NOT-return-club-missing-three-days-training.html

EXCLUSIVE: Anthony Gordon tells Everton he will NOT return to the club after missing three days of training in a stand-off to force his £55m move to Newcastle through, with the clubs yet to agree a fee

有冇55m咁多呀
造福人群
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞