愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔緊要,頂住先過咗關再算
信大Sam得永生
唔好啦大Sam有D料
去熱同676 一齊坐
無領隊係咪簽唔到人
依班人腳食硬屎
舟祖馬單野癲到琴日先係sky個訪問公開話幫廢糖護級
跟住仲同鴨仔佢地見過面
點知轉頭個agent唔幫佢入紙,帶左佢去倫敦
班廢柴老細連agent都唔怕你同撚鳩你,真係好羞家
痴撚線
突然覺得嚟緊呢個禮拜
會有一兩個反骨仔即刻叫agent幫手跳船
未降班已被拆骨
尤其車狗條癲狗乜春都掃
🚨 BREAKING - Anthony Gordon and Amadou Onana are absent from training at finch farm today.
[@SkySportsNews]
提早降班算鳩數啦
睇見啲新聞都心噏
賣哂d值錢人
伊朗佬都放棄
跟住請大sam
隊波真心降班星散算啦,今年護到級下年都係繼續輪迴

如果隊波內部唔係四分五裂點會可以media報曬大半日先出statement
https://twitter.com/theevertonend/status/1617906059053785088?s=46&t=WxrmJzs1Ya_QIXBgvfFZXw
幫巴sir籌旗買人
巴sir話我哋啲人太龜,踢唔到佢嗰套,買啲快人先可以考慮教
得返個零禮拜
個個都知你趕住護級
睇住嚟食
最後錢又洗咗 班又照降
30m買moura
40m買philips
30m買bamford
我唔知外國人班球迷依家仲有咩資格嫌棄大sam
成日好高鶩遠妄想隊波可以打進攻足球
去買些路迪買古橋同前田 頂樓主同茂你
初三放假姐
身為依隊波嘅球迷
我除左講句:隊波真係笑話黎
由管理層到教練到買人到班球迷
由上而下一整個joke
連租隻前鋒救命都比可以比人撚狗
真係無野可以再講
完全極度失望
再支持依隊波真係笑話
快啲降班我轉去支持第二隊波算啦
好撚同意
個個離地到仆街,成日要隊波攻到好似曼城咁,個expectation又離地到顛,成日想即刻變big 6,大佬你班人係乜嘢料啊,做到穩定嘅中游先講啦
之前先有件卡域克講明連登愛迷對領隊好高要求
搞到依家咁根本英國班經常拉橫額既球迷罪有應得
大sam當初俾人屌走依家如果肯返黎救亡直情要感恩
哈辛赫圖
大sam護級信佢好過啦
反正都冇人會教
而家個勢
不如諗定搵教練係準備下季升班
想走既人有價就賣
好過咁樣格硬混亂半季,輸得仲多
啲鬼佬其實係唔係玩得fifa多,賣gordon同onana唔等於會買到好多啱用嘅人
個個扯撚晒旗叫快啲放,攞咗嚿錢返嚟用高價買豬頭骨都唔係第一次,佢哋咁high做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞