愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
屌哥頓仔boyhood club但係一落到榜尾就跳船
屌那星 你班仆街點對哥頓仔呀 搵佢黎做戰犯
樓豬遠遠未到傳奇巴仔既level
冇我打翼 食得屎啦
見到佢着住黑白直間感覺好難受
屌哥頓不特止
仲要死攬住真正既戰犯stand with frank
真係有咁既球迷就有咁既球會
連唯一有速度既翼都無埋
用麥了打防反死硬
個種感覺比丁丁着維拉波衫更加失真
剛剛睇佢ig段片啲回憶返曬黎
以前有676係身邊佢踢得舒服好多
樓主一走 麥了坐正
大家唔洗擔心 翼鋒位其實有人滿之患
唐辛好快返 TD 墓碑同毒菇又可以打到相同位置
必要時青訓price 同mills 又可以頂佢
打左俾伊朗佬叫佢筆錢可以自己袋
淨返兩日我真係想睇下點樣可以簽到3-4個人
想問吓Gordon最初係咩事變咗戰犯應該轉會前已經被鬼佬屌咗排?
傻鳩鬼stand with frank
覺得輸波係球員揸流攤,唔關領隊無戰術無臨場表陣事
連今年最穩既一對中堅都比佢地屌埋
撚仔走左仲有人覺得可惜,好多謝佢為隊波做左咁多野
英人有加持
同問
Richarlison on how James Rodriguez was treated under Benitez: “James was dedicating himself in training. Then out of nowhere, the manager told him he wasn’t in his plans. Nobody understood a thing. It weighed heavy on us, because James was a huge part of the dressing room.”

Moshiri 真係死十世都唔夠
james咁勁都唔要,想像唔到管理層其實有無睇佢踢波。
林伯排佢打箭頭 又調黎調去 又正箭頭
gordon 傳統翼鋒 埋門唔惦 都正常
佢係打速度 帶順射波果種
唔岩位 未放大哂d弱點
球隊又失分 領隊又白痴
球員有失誤係正常
上面又放風賣 領隊又鍾意雪球員
gordon又miss球重要波

個問題未係領隊 帶得廢 班靚受罪
好撚慘 仲好似比自己球迷揸車恐嚇
是但啦
愛華頓球迷係全世界中最憎自己青訓既球隊
見過tom仔比人boo全場未
官宣未呀 買人未呀
Jack Rodwell呢?
星期六輸幾多
會唔會最後一個人都買唔到
下個post改名般尼討論區啦
般尼波衫我都買埋
積洛迪古斯
仲未官宣新領隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞