愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
咁mina 唔傷 就真係勁
你咁講既話
不如講埋76個年godfrey剛剛加入
佢初期啲表現都好對辨
呢到啲人話佢成個rio咁打中堅上曬腳咁踢
個年既我糖可以排到英超榜首你覺得係領隊功勞定球員功勞
不過呢件事提得多我地又會變成j歷史
mk 同holgate 其實有用
防線差左 一定係換後備 踢下
林伯一直用死果班 但又輸波
我都懷疑佢博炒

咁樣嘅後防都可以不失球咁贏到全盛時期嘅猁,都幾肯定係領隊功勞
76帶到tom都踢到穩住中場防線
呢隊有5條友雪緊 更衣室邊有士氣
所以林伯係抵撚死
亂咁雪人
撚蛇好似自閉症咁覺得係咁就係咁,無得轉彎嘅
個年好似榜首左兩個月左右?唔多記得
算啦廢賓撚伯都是屎不用分那麼細
D傻鳩鬼真係痴鳩線嫁
而家話要退返高迪比狼隊
大佬你估帶子黎到堅尼可以變返正常咩
當年佢隔離有個ben mee帶住佢咋
係臨尾on99先無歐洲賽踢
近年隊波係25安個排最好睇
對強隊四中堅陣,鴨仔用到恩沙基咁
入波大鄧衝出黎25安係場邊飲野
屌帥唔去真馬改變曬一切
因為季中同肥安講啲錢用左去整球場
無錢比肥安買人
然後皇馬又講明會開水喉比肥安買人
之後睇到肥安都無咩心機教
結果埋單又變返中游班
肥安順勢去埋皇馬
好似話樓豬筆數係一炮過比廢糖,唔是分期
荷維
氣定祌閒到
當年backroom staff一條心
還記得當初全場拍手歡迎佢
你有無份坐係直播前面拍埋一份
當初以為吹水 點知真係請到佢黎 成件事好驚喜
肥安真係帶隊波帶得好好 真心掛住佢
唔知呢張橫額係咪已經送左去堆田區
最後只有一股無奈
三年既混亂希望帶子可以撥亂反正
而唔係再跌入更深一層既地獄
由開始傳話搵佢覺得係笑話
之後過左幾日真係成事,因為當年有睇開ac,所以個刻真心興奮
到佢忽然間走人,感覺好似支那女人拎完身分證起你飛腳咁
到而家好掛住佢,之前有傳佢同個財團買廢糖鋪路返黎教廢糖,好想係真而唔是9up
帶子到底幫唔幫到手護級我地就放長雙眼睇
btw 有人接手已經要還神
帶子仲未公佈 panic buy 都趕唔切
英冠神鋒都唔想黎
咁都17m
比人禁住搶
半季少咗20m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞