愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔要啦呢件垃圾嚟,奉勸你哋都唔好要
啲鬼佬唔知係天真定白痴
佢哋覺得賣gordon嚿錢會用嚟買人,仲會加強隊波
According to L’Équipe, Rennes midfielder Kamaldeen Sulemana (20) has chosen to join Southampton over Everton
繼續零簽
正路啦而家呢隊般尼頓,邊個會想嚟
🚨Everton are interested in a deadline day move for Lyon Striker, Moussa Dembele

(Source - @MaddockMirror)

改名叫Interested FC
抵啦,花成個禮拜時間去求比sir
最後淨返兩日先confirm 戴治,有眼睇嘅都知你間球會伏到仆街啦,仲邊敢嚟
真係panic buy緊
呢隊波真係搞唔掂
又短視又無計劃
搞到今日要panic buy要追溯起因就係遲炒撚仔
依家既情況你只會買到啲起人地球會連後備都踢唔上既人
或者free agent
真啊 呢隊波做野好似無plan b咁
執柒左佢啦
讓個利市二哥位俾燦美爾吧啦
間弱智球會買唔到人
會唔會call back dele
頂唔順
隊波堅柒
亂bid人都算,仲要人地唔想理你先最柒
之前傻鳩伊朗佬仲聲大大周圍同人講話會簽三四個人返黎
Call返3,4個青訓返嚟坐囉
好撚柒呀 未有班落個ayew都唔嚟
執柒咗佢啦
人又買唔到,青訓又唔用,都唔知佢哋做乜撚
唔撚係呱
然後繼續出場再用樓主筆數買斷dele
我感覺到呢樣野係會傳染
第一個拒絕完你,跟住落去其他人都會一樣
free agent都唔嚟 費事整衰自己cv
難得加納世界杯打得幾好
神操作
咁遲行動攪到買唔到人既責任
到底邊個係最大問題
咪就係Stand with Frank果班死蠢囉
唔夠翼用又買唔到嘅,未叫返dobbin返嚟囉
係咁嘅啦,無人肯嚟/買唔啱人就係要自己青訓嘅啦,間間球會都係咁
但唔係成碌撚咁企喺度囉,係recall就快囉
🚨 BREAKING: Everton have had a 35M bid accepted for the highly rated 20 year old prospect Fukan Nowan, personal terms have already been verbally agreed with the striker and Fukan Nowan is on his way to Finch Farm as we speak to under go a medical.
Transfer will be announced later on tonight.

邊個嚟
Fucking no one
今晚有冇捱眼瞓等轉會嘅必要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞