愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
平推淺盤到季尾
埋單必定執錢
Mark my words
根本就係咁玩
上季仲有d on9負皮我
🚨 Andre Ayew is set to arrive in the UK in the next 24 hours with Everton looking to complete a free transfer, Ayew has held primary talks with Thelwell and other Everton chiefs but there’s no guarantee a deal will be done.
[@SamiMokbel81_DM]
唔簽長約ok
鴨同墓碑都係廢
本身又話唔黎
依家肯傾既話我諗份約既人工都唔會少
黎緊就踢榜首 大家想豬幾多粒
踢榜首拎到1分我今季迷帶
2年半走唔甩啦
要3字頭老坑就咪放阿朗啦
原來隊波試過bid豬腦添
人地豬蛇係ac踢得好地地叫人過黎幫你護級
Andre Ayew is currently travelling to London to have talks with Everton and another Premier League club about potentially signing for one of them on a free transfer. (Source: @FabrizioRomano)

https://twitter.com/EvertonBlueArmy/status/1620731314466091008?s=20&t=dhDQKXmV6Trz8_VL6Y3nCg

一次又一次係轉會市場落自己面
依家連其他英超球會都嫌你阻住曬
another Premier League club
修仔gogogo
真係堅似玩fm
係咁同電腦鬥bid,最後一日全部轉會取消
其實啲media都係搵機會踩多腳,無論我有無錢出價都好啦,你想買咪俾錢買囉,你理得我有無錢買姐
Hikack頓
Ayew都俾人搶埋就最好
Easy goal黎到我幫伊朗佬含撚呀
而家傳免簽easy go
係就真係靚簽,成隊波就係爭呢種有創造力嘅球員
人地求其係西甲中下遊搵隊都好過愛華頓唔信囉
佢冇哂狀態
隨時係next 去利既joe Cole
條友無態 可能人工仲係大咬

柏林聯都唔要了

到時佢踢唔掂 好難清走
又係修咸頓
趕盡殺絕

你入唔到波咩?我梗係簽晒你想簽的進攻球員
緊係去搵salisu同sulemana啦
叫佢過嚟仲衰 修仔即刻話得閒可以傾下計
修咸當我地係護級對手就錯哂啦
我地保底一個位
連對手都唔係
簽半年約試下都好過無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞