愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
佢咁都接就真係做臭自己個名
最後一分先叫你嚟執爛攤子
除非對面隊突然搵班街場踢啦
晒咁多時間死追一個都唔知做乜撚
諗乜鳩長遠啊,搞掂今季唔降先算啦
個朵本身都臭咗嘅啦,之前大sam幫手護到級未又係照炒,到時戴治護到級未照炒佢囉,驚閪咩c華份約夠期,可能到時又搵返佢返嚟呢
屌那星
柒到唔想睇
求其拜恩斯或者卡希爾坐正算啦
呢2個教到降班都冇人屌
點解隊波可以咁柒嫁
美帝daddy快d打救我地啦

很想要吧 仲陸續有黎
🚨Amadou Onana has refused Chelsea and wants to stay at Everton preferring to focus on the rest of his season
(Source - @sachatavolieri)

娜娜
其實佢有無講過真係無人知
唔駛咁認真既
D媒體搵野吹啫
一開波夠話Dyche收皮啦
依家又轉吹佢同比爾沙2揀1

前幾日仲話大Sam 先痴線
respect
另一邊俾人掌摑個位表左態未
你準備做barkley 2世啦
不過你值錢仲要係球會歷史上最貴青訓
你走又唔會點怪你
不過踢得衰既話就笑鳩你架啦
愛迷點評價奧娜娜?
俾人掌完一巴就連續三日唔練波
上面位巴打講中左 無教練就連波皮都唔掂
佢體型同球技唔成正比
聽晚有結果 應該係帶子
可能似jack rodwell多d
聽晚有結果 應該係帶子
有無留意個爆閘狗之前唔小心自爆左
🚨Duncan Ferguson has been appointed as the new Manager of EFL League One side, Forest Green Rovers
我應該bye bye啦
挽留
可唔可以改名做伊朗佬?
🥇🚨| Anthony Gordon has been in London in the last 36-48 hours, speaking to both #Tottenham and Newcastle. Everton are willing to accept a certain offer. @ElBobble
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞