愛華頓球迷集中討論區(48)COYB 垃圾西波邊個教?冇人教呀 冇人教

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
連free agent都唔理隊波
仲慘過玩fm
柒夠未
Recall loan 用青訓算啦
笑左 cls
玩fm都玩唔到現實中呢隊波咁爛
邊撚個黎 google都揾唔到
愚人節新聞咁
等我仲諗住笑鳩隊波又嚟panic buy
賣咗gordon 然後一條友都買唔返
今次真係天時、地利、人和都係要隊波收皮
呢2日傳過既名全部去晒聖人
David Ornstein

Everton explored signing Michy Batshuayi

Everton explored the possibility of signing Michy Batshuayi from Fenerbahce before tonight’s transfer deadline.

But the 29-year-old striker is happy at the Turkish club and is enjoying playing under Jorge Jesus.

Batshuayi has been in fine form this season, scoring 10 goals in 14 Super Lig appearances, and would only have considered moving for a more stable project.

阿姨都唔吼你
熱就用上季鈕個招,買起你啲人
修就係直接買你想要既人
死都要追死同一堆人
加拉根 巴舒
幾時再傳broja
喂,伊朗佬出黎講兩句啦
早幾日好巴鳩閉咁話會簽三四個人嫁喎
Zaniolo肯去般茅 但到佢地班主唔科水
會唔會有機黎我地到
伊朗佬:全部去晒修咸頓都入我數
望住我地黎買
邊個做領隊都係傳呢d人
Hi 上下水感覺到降班進入大直路
仲有2個零鐘就完
乜人都冇
癡線架
森林 修記 列斯係咁簽人
我地連條毛都無
伊朗佬擺明攬炒
開skysports live 追到英國十一點
Same here
仲要d 冗員送唔走
根本降左佢一了百了仲好
而家衰到貼地,好地地既唔會過黎
踢緊英冠尤其上游既,留隊搏升班/季尾比英超中下游睇中
踢外國聯賽既見你隊波立立亂仲過黎托柒咩
係伊朗佬先鳩下鳩下咁周圍同人講會簽幾個人,真係人唔笑狗都吠

月頭唔炒傻鳩撚仔已經無得救注定降班做笑話啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞