[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
Kings今年好勁
湖人又一單神交易準備起飛
之前送古過去 而家毛想報恩
即輸次次佢缺缺陣成績就上升,點知一出返黎就收皮,真係睇3件後備中鋒出黎打好過
城城幾時出
真,一出成隊波節奏亂哂
湖人終於啟動本季第一筆交易,從巫師隊換來八村壘,美國運動媒體ESPN馬上交易內容進行點評,給湖人隊的評分是「C」,至於巫師隊則是「B+」,也就是說這交易是巫師賺到,而非湖人得利。

ESPN看衰這筆交易對湖人的四點原因在於,八村壘的防守能力有限;三分球能力本季命中率下滑;加上他的新人合約本季結束,湖人下球若要續約的話,將花至少1560萬美元才能留人,這對湖人下季想挖頂薪球員不利;最重要的是,這筆交易,限制了接下來季中交易的靈活空間。
講真,寫得呢篇嘅真係唔sick ball
巫師賺閪到咩
兩邊鬥蝕 但巫半坦換三個二輪
猢衝戰績但換個無用既側翼
對毛黎講唔錯啦,唔想續又收得返3個2rp,呢隻無3無d係有身形. 仲要唔知有無咩暗病,季初無啦啦唔出
八村單打能力幾強,湖係占落埸個陣冇人可以單打同對面鬥攻,搞到lead 10分都可以2分鐘倒晒 八村岩晒拎黎頂占休息個10幾分鐘
一陣打返起依到就會轉風向話本身就咁勁 毛on9
佢catch and shoot 幾準下...
wb有佢說明書 打法又算啱rmbj
nunn對湖=可有可無
其實trade 到個後生foward返黎打起返就贏
有心病去LA同自殺冇分別
LA+rmbj
打得差啲準備比人屌到仆街
佐治。。

呢啲先係識波喎,毛根本換空氣
有其他更好package 得佢講,有毛會唔要咩. 毛想續古又唔想交稅本身都唔會續rui. 收返3個srp有咁唔好. 定你覺得rui 叫到frp?
出黎死得仲慘
Guard換側翼點都有著數啦
就算叫到首輪8/9成都係中後段
咁計3個次輪重有用D
同你有親咩有得拎唔拎好D
同埋佢所講市場上搶手既大型側翼點會係呢啲無3無d既, 話就話得24歲有咩隊會比球權佢練. 上面話佢c&s準 ,佢今年c&s 35%, 3p c&s 33%. 一係比球權佢入面打,一係佢射返上年咁.
仲有講咩毛同湖關係好,唔記得左上一隻係trade邊個咩. 不過今次湖叫做小本錢下有隻翼賭下. 係休季唔知點操作.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞