[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
垃圾巫
湖係fisrt round尾/secord執唔少好野,係唔識養樂透
Clarkson,hart,Caruso,Larry Nace,Zubac呢啲又唔計
我覺得唔係唔識養 只係管理層無耐性
唔識養既話 班綠葉唔會打得起
dlo個年okafor同por仔呼聲更高
但湖係要係高比晚年再揀隻pg返黎企底角
講真如果揀okafor返黎唔比76嘥料
應該養得好過bynum
要靠其他隊先養得成既好野仲算唔算識揀
你咁假設係嘥氣,dlo 你就話bust, okafor 消失埋就會好過bynum.
dlo下張約有冇30M一年
Clarkson同kuzma係湖攞最佳新秀一隊,呢啲唔叫養得成

Hart同Caruso都係湖成名先trade出去,點唔計?
無耐性係真,但果3個榜眼除咗BI,其他兩個真係不符預期
Okafor已經連波都冇得打,por仔同dlo未又係差唔多
唔知條撚之後打成點,季初夠膽死低命中14,15分場可能記起自己合約年,呢2個月上返近20分3分上到4成. 理論上gobear啲pick好啱佢打pnr.
又球迷奇遇記
Barnes真係敗家敗到
已經兩球咁樣掉出界
3分射返上4成,收得中產未
KT多謝連登未先
打條毛咩,gobear有幾可食到佢d餅,成日on99roll入去空晒都冇隊友俾波佢,成隊最識同gobear玩 pnr既係slo mo
其實gobear最佳位置可能係bench出黎
新秀一隊都叫養得成咁病閪成左大器添
nunn都新秀一隊
閪門癲瘋已過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞