[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
會唔會又雙殺人哋主場
魔術真係好正
同佢講叫佢嘔番傷左冇打個期份糧出嚟可能佢都係呢個反應
輸21分反cup76人
magic 第3節勁準,第4節守得幾好.下下2,3個夾mb 都無漏其他人. Mo wagner 第4節14分
數字人就除左mb ,第4節其他人可以無威脅. 登登,tobias 唔交下貨入po 都係會咁死
狼啲rotation 夾左咁耐仲係咁廢, 換防左gobear 入底,其他人就換去守人外線啦. gobear 比人拉左出去又無人入去補.man man 都可以漏隻底既
仲要係最後一分鐘高度集中嘅關鍵波

Fox都應該估唔到唔洗佢哂力扭入去
magic 下季就可以起機
補多個2號位就夠
Amen Thompson/ Nick Smith

或者Brandon Miller 都諗得過
Luka真係好撚累 單核場場都要40+先贏到
但好怪,上2場無當值,dvd 一場35分, 一場36分, 其他人好似都打得好. 當值今場53-8-5 dvd 就12-3-2 唔計當值,其他人3分23中5, 21% 個問題其實係咩?
henderson
唔好講咁多,打打下又入左前8,除時又有得打playoff,到時又永續Finch大師
上年先續左multi-year contract. 本身都唔覺會換
等睇ant同macdaniels完新秀約,續新約果陣 salary cap大爆炸
I need a recovery beer
拓入完又係咁送ft
呢個我有睇呀, 傾屎22場close game , 36個 IC/INC, favor傾屎13個. 堅慘.
得6成得益咁少
死湖狗咁撚黑哨仲夠膽話比聯盟逼害
NBA交易大限將至,各隊也開始積極尋找補強目標,其中達拉斯獨行俠在今日(31日)傳出消息,表示有意在交易大限前尋找另一名球星加入,欲和Luka Doncic組成雙星搭檔。

根據達拉斯晨報所報導,獨行俠願意交易幾乎所有除了Doncic以外的球員,希望獲得一位超級巨星級別的球員。報導指出,過去像是Dorian Finney-Smith是不被開放交易的,但目前的狀況已經不是如此。
持球大核隊d 波都係咁 d 波長期被luka hold 死,成日等接波,好難射得起
感覺好似火箭版夏登 咁打波真係好難拎贏冠軍
歷史3雙王岩唔岩
小牛d 野都唔吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞