[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
Laker被人黑哨已經可以做個合集出黎

黑湖人真係cls
先唔好講其他late call點樣各種unflavour湖人
LBJ gaming winning layup俾人一嘢打手唔吹都已經第二次
上次Christian wood一野撳住佢左手又係唔吹計埋block
譚呢球係黑但咪再講小牛嗰場,全部right call既話小牛一早贏左ot都唔洗打
https://www.youtube.com/watch?v=k9yjtFFXuB4
原來tatum打完手仲一路fing手指返去
nba一早改左例
話太strong個d球員唔會有call
要怪就怪lbj太壯
Barnes (TOR) makes contact with Barrett's (NYK) upper off-arm during his dunk shot that does not affect the speed, quickness, balance and/or rhythm of his shot.
咁FIBA係咪一視同仁?
啫係無論你打咩位咩身型都係咁吹
字母:

後面條友件衫
Refs suck
Fiba d例咁唔同冇得拉埋一齊講架啵
今年啲風都似想幫譚仔造神, all star media vote 譚仔第1先過字母,kd,mb.
你好似Get錯我講嘅嘢我意思係真係問FIBA係咪一視同仁咁吹
影響唔到就唔吹好on 9. 結果就變成鬥flop. 癲狗foul啡都影響唔到佢入2分一樣吹and one
笑左, reddit 綠軍個狗竇即時改左
Sorry咁又唔知 少睇fiba
有call可以challenge有無call錯,no call無得叫佢睇吓有無call漏
以前兩分鐘內球權出界可以球證任睇
有咗challenge之後好似真心無見過
整走左最後兩分鐘review
話會拖到場game好長
應該近幾年嘅事
睇返rule book 上季改到最後2分鐘得challenge可以睇
應該全NBA
入到場球迷
都一齊Fuck d Ref
愈黎愈離譜
隻字母狗 下下牛入去
就必定And 1
印象中出界球權睇可以改但犯規就唔會吹返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞