[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
一齊去太陽
Cam johnson ,橋,機師阿paul,應該match到
笑撚死 中間頓champ果年一定勁過Maxey
都仲未計守
Maxey雪糕筒咁
鹿防守仲係到,但要睇中間頓點. 佢唔得無人crunch game 時拆局同鹿到左頂. 塞就睇雙j打硬仗會唔腳軟,陣容無野好挑剔.
數字人驚po防守會爆炸. 要pj守頂級鋒線仲要幫登登,maxey執屎.

Top 10 defenses when they play against top 10 offenses this season via cleaningtheglass.
MIL: 111.2 (15 gp)
BOS: 111.5 (11 gp)
CLE: 112.0 (17 gp)
ORL: 113.5 (17 gp)
CHI: 114.1 (16 gp)
MIN: 114.8 (18 gp)
GS: 114.9 (18 gp)
OKC: 115.5 (20 gp)
TOR: 115.6 (20 gp)
MIA: 115.6 (13 gp)
今年東岸係塞,我投左降
夫子開始嚟料
咪玩啦,你自己問心都知塞今年幾癲
你俾返隻brogdon 出嚟先叫有得打
我唔係話完全無得打嘅,但起碼都73波

同埋今年鹿鷹都好撚頹,都係睇下啲magic piston rockets d 幼幼算

用中鋒做主力嘅隊都柒硬,76 金塊唔會有威脅
高seed 嘅,東岸可能得籃網,公鹿比較kick 手
西岸啲高seed 幼到仆街,熊,pel,kings 邊隊似係冠軍隊?無隊似

結果都係覺得得快艇,同開無雙嘅luka
但依兩隊都唔似對塞有優勢,艇都係73, 獨直頭82
菠菜同鹿點睇都五五波油雞打緊歷史級別嘅同時佢啲隊友都唔係俾唔足support佢 反而當值冇乜好討論 佢隊波完全唔係爭冠
仆街牛咁撚廢都要比夫子睇上
準備Playin 都冇機會,直落11
竟然有jrue
有hali 嘩入bam 唔入jb, 入阿牛不如入brunson
2揀1既話我想bam入多啲jb今年有啲柒
同位仲有Banchero
2022-23 NBA West All-Star reserves: Ja Morant, Shai Gilgeous-Alexander, Damian Lillard, Jaren Jackson Jr., Domantas Sabonis, Lauri Markkanen, Paul George.

JJJ
無fox
點樣JJJ
我都覺得bam 今年值係無諗過真係會跳過jb
西岸guard 太強, 好難爭得贏sga 同ja, 有細沙知足了
入pg 不如kawhi宜家kawhi勁撚穩
佢打得咁少,之前又未勁返無計, 入pg 都正路. 反而睇voting result ,jjj 係跳過幾個揀. 可能真係要多謝之前話佢假數據個po. 或者真係pr 黎
真心冇睇艇,pg 觀感上都好似好少,成日跟kawhi一齊休咁
唔係啦,開季啞可以打一場停1星期. 依家女人37場, 啞28場. 得分計今季都仲係女人高啲. 我覯感係有啞通常有女人,但有女人唔一定有啞
大癲
Sabonis Haliburton trade 成功到
點解會係JJJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞