[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
佢係串9痰條垃圾舉手指話no foul呀 要幾無恥先會做得出
https://youtu.be/k9yjtFFXuB4?t=56
你係假膠定真心?
咁都有得講?
吾皇自己拍出界啲波咪一樣會指對面
就咁睇條片,佢手指又舉到直一直,揈都冇揈
口又冇講過野,想知係點解讀到佢話no foul
https://youtu.be/V7VWPqUJE9o
你睇埋呢個先, 連jb都話好對唔住lebron
湖塞出左report 啦
等你分析

report 分析王睇到湖又走甩左call 唔知又有咩諗法
我重申一次湖人吹犯規先係問題 唔吹係正常

你段片冇出現jaylen brown
我一直等緊你分析勇點比人全季黑. 你又走黎講湖. 湖我咪講譚嗰球係黑.要全面我一直支持逐個play睇. 有無人做先?
你回覆啲咩‘’如獲至寶‘’,“係啦你又啱”,“打殘體” “等你分析” 對推進討論有咩幫助. 你想反l2m report 你一樣可提出,好似琴日有人講無影響唔foul我咪反對
"Barnes (TOR) makes contact with Barrett's (NYK) upper off-arm during his dunk shot that does not affect the speed, quickness, balance and/or rhythm of his shot."
我貼對勇有利既判決我全部有睇過,覺得個reviews 合理先出, 你唔同意可以提出.
我立場一直係湖勇都無比人全季黑,湖份l2m report 我分析黎做咩?
冇出現過*
Btw唔知你段片有咩意思 只係得譚話所有野發生得好快
佢講緊Justin Bieber
出晒名cry baby
以為講緊jalen brunson
fans嘈都冇乜野
你一個so called goat
比人黑左場 又跪曬地又喊苦喊忽
過左成日都仲係度單單打打
唔知仲以為你比人黑左個champ
下?我諗呢度唔係得我一個笑鳩份last 2 minute report

得你死攬住要我陪你分析
我第一句你如獲至寶已經係笑鳩你睇到份report 咁重啦下話?

如果咩都要講明既同你討論都好辛苦下

而家係你認為份野有用
人地講勇你就即刻提出黎反駁
我叫你用黎分析下湖果場有咩問題?
你自己認同既野剩係apply 係勇度?其他球隊唔岩用?

今次 quote 埋俾你,驚你一直唔明
5 年前仲係湖勇一家
大佬呀,l2m 只係一個汁,我有review 過,我幾時叫你信哂佢,係我唔明定你唔明?

不如再簡單啲你講比我聽對傾屎個2個,同對熊嗰個直接影響勝負既判決l2m comment 你同唔同意? l2m係咪100%可信,同呢個問題無關掛
今季4場爭議性call 4場直接贏變輸
27-23西4-5變23-27西13
華大哥
Yc猢年年西15都唔緊要
最重要就係殺到宇宙湧
早幾日先係猢人狗竇出現 5年已經人面完非
當年猢湧一家親
呢球真係黑到過晒火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞