[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
認真,龜龜打小牛bench有得諗, 但唔會換到咩好野.
太鹽:換空氣都好過留龜
小牛本身有 JB 有 Porzingis, 兩個轉完隊打得仲好左
小牛自己唔識玩
呢兩件要走關當值事多啲囉
por仔係加太玻璃, 但jb 就小牛自己想睇定啲唔提前續
por 仔果陣
小牛一開始話組雙星打雙核
打打下,佢話自己己經變左只係等catch and shoot, 根本無咩set 戰術比佢 而且當值防守真係好差 睇d 高階數據,佢進攻好勁,但防守都輸返勁多分出黎
人工可以點match法
用白人肥仔單換
要換一定換到 問題係湖人唔會接貨囉
咁本身咁嘅牌面好難有咩成績
誤判連連,仲要食T呢啲數字上反映唔到
笑左 以後黑足你頭三節
再睇你l2m report話你多次獲利都得
仆街 今次我撐吾皇
拎住個last play打左咁多日飛機
好意思屌l2m report唔公允

想睇你用全場report幫吾皇主持公道
在線等
睇波淨係睇尾兩分鐘就知場波公唔公平
仲要未出l2m裁判已經出聲明話last play誤判
原來全世界咁多人睇住拎嚟屌佢之後先寫番出嚟代表公允
個班垃圾可以trade咩人返嚟
tim hardaway jr
Bertan
DFS 咁抵用都想唔要
咁無乜邊個夾到luka波
打pistons都要luka拎50分先夠做
又咁講,之前有邊個會諗到綠軍
用Theis + Aaron Nesmith換到Brogdon

球員都係為咗匹配人工 (唔係爛約既話)
重點睇你捨唔捨得啲Picks
賭Por 賭錯唔緊要,賓神白白走咗先傷
https://twitter.com/NBA/status/1620588281837793281
龜龜勁到呃哂. 計唔計assist?
廢老第1節就開始妹波
比你係cuban
點會max佢
佢唔走都打唔到依家咁多球權
快艇又日常垃圾 攻只係識射三分,24秒進攻,成日傳幾球就頂住人射三分,pg 仲要帶住鳩打。 又送一場

占屎:咁又賺咗球助攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞