[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
睇完仲嬲
點解唔係我地打b2b艇
最大爭議性個球先拎出黎講 第4節幾球補雞又睇唔到
炒教練未
球證好慘
sleepless night
大飛好似年年差唔多都係最多7日五戰, 5日三戰, 同 b2b 因為洛杉磯個場四隊球隊共用,好難排schedule 所以d 賽程勁西

Dump 個jump ball 都dump到咁
唔怪得失眠
一位獨行俠記者轉發了NBA裁判組的這條官微,並且評論道:“這是我見過的這個聯盟做的最糟糕的事情之一。我們所有球隊都遭受過糟糕的吹罰待遇。就因為這發生在勒布朗身上就進行道歉,這很可悲。”

皇上係巴閉既
比足面你啦呀皇上
你有睇哂成個第四節就知 唔係淨係last call 出問題
再加埋nunn wb個幾場連續都係last call 收湖人皮
似撚狗多過比面道下歉就可以繼續當冇事發生
話晒都全國直播仲要官方推到話係恩怨周
仲要搞鳩個全明星票王仲要搞到咁柒咁出面
只可以講係抵撚死
所以皇上交撚足戲
柒撚到 明明唔關譚事
https://official.nba.com/l2m/L2MReport.html?gameId=0022200749%0d

3球INC 2球對湖有利 死湖狗又黑哨
原來美國一樣有魚旦論
Ballmer新起個場幾時用得
2024年 諗諗下,快艇真係永遠都勁多人受傷,以前睇過youtube 有條片,講由80年代開始,快艇d 星己經成日傷 cp3 griffin 果d 又係年年爭冠軍年年傷
對裁判既判斷不滿唔係應該去tag nba refs?
算唔算係條氣唔順又唔敢屌,搵個後生仔出氣
條能樣真係女人黎
廢老係咁 唔屌個廢青唔通屌個政權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞