[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
只有低於薪資上限(還有空間)的球隊可以與球員重新協商合約。
重新協商合約並延長合約,隔年薪資減幅最多是前一年的40%。
https://disp.cc/amp/NBA/fLtW
艇輪休,另一場鵝又輪休睇乜9
好心nba就唔好搞b2b啦, 反正隊隊都輪休,搞嚟無意思
難得5連勝又輪休
都唔知大飛啲信心邊到黎
定係做隊playoff隊就夠交差
如獲至寶
有冇睇多幾場report
有冇睇罰球數據

塞湖果場個球證又係唔識做
一早補返一兩個make up call 大把識波球迷收貨啦
有so 就話人如獲至寶, 上面話勇被黑咗成季,係咪應該佢睇多啲report 比啲例子黎.
我就無睇哂比多2個你.
12-30 對拓poole foul 會員miss 左2個ft

11-7 對傾屎miss 左手感一個travel, Huerter 3個ft
係啦你又岩
岩岩我學你睇返d report 原來湖都黑緊人
唔知湖狗咁嬲做咩
我係湖狗 小牛嗰場我一早屌左,琴日仲屌緊啲傻閪咪再攞wood 嗰球黎講,
我話湖狗嬲有話你咩傻鳩
打開殘體字唔識睇正體字?
事但啦,有人話勇比人黑左成季,我話啱啱先so 左場,你就衝出黎話我如獲至寶, 比多2場你就"係啦你又岩". 唔同意咪比啲proof 黎先有得討論. 逞呢啲口舌之快唔知有咩意思.
我撚知點解個輸入法有時出殘體比我, 公司機我又無得set.
個討論咪拎住呢d report
湖人都可以變係得益者囉傻鳩

仲同你report 逐個play 睇邊個得益咩
剩係想睇岩自己心水既野拎出黎講
唔係如獲至寶係咩?
點呀,我反對勇全季比人黑咪攞呢啲出黎,係上面無比論証喎. 你用如獲至寶回應都唔知做咩 定你覺得係有力反駁?
咁你反唔反對湖被人全季黑?
反呀, 我琴日咪講左譚嗰球係黑,但唔好拉埋小牛嗰場黎話. 只係琴日嗰球太誇張, 個ref 正面望住都吹錯
咁有湖迷入黎話被黑你記得貼返d report 提佢地唔係受害者
你講小牛嗰場打完第2日我已經貼左, 似係似如獲至寶多啲.
自己隊被黑咪又係喊苦喊忽

早兩日仲見到有公海有個拎份report 話勇走甩左foul
如獲至寶咁
我重申一次勇士吹移動單擋先係問題 唔吹係正常
你同湖迷講啦

記得重伸佢地無黑人,唔吹係正常
上面咪屌左,又走入勇post 想搵咩者

出到黎都係咁講架啦
呢啲report都係任佢up 仲有咩睇既價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞