[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
中間頓上年po 傷住打左2場就收皮, 屌打佢好勁咩 你咁計佢屌打埋上年kd 添, 另外假期你剩睇攻佢唔係勁,仲clutch d 勁到傻
大腸好波
當年爆Adams春袋又當睇唔到
Maxey 上年 屌打任何一年嘅中間頓
塞啲人人工好低?
成日聽勇艇網 但無聽過塞
D錢洗左落球證到
23.6 - 7.6 - 5.1 Fg 43.8% 1.5 stl 打左23場Champ
20.8 - 3.5 - 3.9 Fg 48.4 0.8 stl 打左12場2輪
實係勁過

比你講中頭三隊
論潛力佢哋最高,不過有勁多前題要達到先,文件河嘅應變能力已經係一個大難題thybulle留唔留到場上,harden可唔可以打出預期表現,back up C同埋MB有冇受傷同過唔過到雙塔都係問號嚟不過樂觀嘅係mb pick n roll好左好多,做決定快左好多
呢啲錢應該係黃蜂出
sick ball
撐熱火
穩住po位再講啦
我成日覺得依家啲高分真係好撚多水份
好想睇吓減哂啲罰球後個得分排名
有無人一樣NBA APPS睇唔到replay?
又反ft遠古6,70年代平均每場3x個ft, 80年代30個,90年代落到25個,之後上上落落到今年平均23個1場. 高分左關射多左3分事多啲. 90年代頭1場2隊加埋都射唔夠10個,到10年18個,今季34個.
依家啲場均回合數係咪多咗好多
你淨睇攻都未必係,睇攻守,我唔攞champ果年都會贏Maxey
Curry 如果有雞 場均40分都似
係我就交易Towns 同DLO 留佢好過
同90年代00年代比係,80年代之前pace過100,去到90至10就跌到90咁上下. 之後就開升,1516 95, 1819上返100,今年99.3.
仲有今年efg係歷史新高,fg%都係自93年後最高.
如果東岸全部都完整無傷的話我覺得鹿>塞>網
兄弟籃球,兩個一齊糷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞