[占士衝擊得分紀錄] 2022-23 NBA常規賽討論區(11)

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
換比陰部出黎執實佢好過,大麻頓今場咁閪
都唔撚知佢tip乜鳩
The Wizards are not interested in blowing up their roster and would like to keep their Big 3, per the Washington Post

“Tommy Sheppard’s front office believes their team is more talented than it has been in years past.”
big3唔想放Kuzma
magic 呢隊野真係好好睇
防守有紀律,進攻又有form
仲有d 後生隊d 柒野睇下
佢地放8村 就係想留kuz
有消息佢地連以色列仔都想放去清cap 續kuz
kuz唔係有bird咩 , 清cap想續完唔使交稅?
係,本身rui有無trade 都唔會續. 講真呢個陣容走去交稅又係on 9
又可以放射KT
連續miss 4粒3pt
kuz同阿牛咪一鳩樣
都係離開完傻閪隊之後有發揮空間
呃完大約就見頂 發現本身都係普通料
因為猢根本唔識draft人
真係中產都比多佢
新秀果陣經常傾John Wall vs Kyrie Irving
而家連比較既價值都無
John Wall衰玻璃姐
計當初潛力佢一定屌打榮
淨係體能 防守 同傳波意識都贏幾條街
圍巾又抖定傷
唔傷wall 係好j, 起碼帶到毛入po
最記得以前wall同gortat啲pnr
感冒喎好似
猢27pick 揀到佢點算差
佢之下有邊個明顯好過佢
公務員放年假
湖無耐性養姐,draft其實唔差,
阿牛嗰年對上依家得mb完勝佢,見頂,ag,聰明仔呢啲都無話贏哂
bi 證明對得起榜眼位,大波衰玻璃同心態當揀錯
dlo 你都唔會跳選書人啦,下面仲有por仔,turner
唔只講緊2017啦
咁多年有幾次draft到好野
近年最似已經係ig仲要靠鵝救
其餘全bust

唔開天睇點會跳選書人, fuck me. 呢2個list湖pick 唔會叫差掛.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞