【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(1)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
盡得媽咪真傳
好地方
留名個女鐘意個老竇
前妻個油艇女跟飛揚係咩玩法
由細住到大㗎我
邊個會把持不住先呢
繼父女Play
呀月
阿月最心水清

搵定先
話明冇甜 冇事嘅
木各身尚早
小新早
走冰早
各位早晨
新故第一日講早晨
春~
木各身尚春~
等,春,晚
校,靚,對
就有文

上回講到主角夢到自己同個女仔扑嘢!仲要係學生妹!仲要係唔應該扑嘅欣欣!
嚇到彈起身!
睇嚟係主角太耐冇扑過嘢!
一出房門就見到換晒出街衫嘅欣欣!
咁早就出街?
尋日咪講咗囉又唔記得!
唔係啦~冇講過咁早吖嘛...
欣欣話趕住出去~
喂!未洗衫喎!
欣欣話唔記得~要飛揚幫佢洗~
又係咁!扮啦!仲有唔好叫全名吖!
唔叫爸爸又唔叫叔叔~係都要叫飛揚~
主角叫陳飛揚~廿六歲~
啱啱十八就結婚~個老婆仲帶住個女添~
然後就一齊生活喇~
咁老婆呢?結婚後三年就離咗婚Luu~
快啲幫欣欣洗衫!飛揚都約咗人!
去到約定嘅咖啡店等,又遲到!
Send完Message飛揚就𥄫女~
成班狗仔圍住條𡃁妹仔!
俾阿月發現咗添!
唔係啦~只係見同欣欣差唔多年紀,唔知會唔會都係咁...
乜都唔鬼知吖~阿月話啱啱甩拖就搵飛揚行街街~
又因乜事散吖?
阿月話邊行邊講~
走嗰陣仲見到個𡃁女仔望住飛揚笑~
都話咗飛揚好易吸引到啲𡃁妹仔㗎啦~仲講起乜嘢多元宇宙!
『喂...大佬呀...你唔好咁黐線啦...』無啦啦又講乜時空...碎沙...容器...吖...
「我好認真㗎!」阿月一手就捉實飛揚件衫!「有冇識到啲冷艷𡃁妹仔?特別髮型嘅𡃁妹仔?叫Cool Table嘅𡃁妹仔?」
『冇吖冇吖...邊有咁多𡃁妹仔埋身吖?』飛揚Fing晒手...擰晒頭...
「真係冇?」阿月仲係好認真咁盯實飛揚!
『真係冇吖...』咁易有𡃁妹仔埋身...就唔會有咁多毒撚啦...
尤其好似飛揚呢啲咁...上咗年紀嘅男人...
廿六喇...飛揚今年廿六喇...對啲𡃁妹仔嚟講...已經係大叔喇!
唔好話埋身啦...唔避開都偷笑啦...
「係冇先好...」阿月鬆返開手。
『咁萬一...我係話萬一...』飛揚掃一掃件衫,『萬一假如如果咁好彩...真係有個咁嘅𡃁妹仔出現...咁又點呢?使唔使殺咗佢吖?』
「要...必要時就要殺咗佢...」阿月好認真咁點點頭。
嘩...佢痴Q咗線呀...
其實阿月都唔係第一日痴㗎喇...
識阿月咁耐,佢久唔久都係咁㗎啦...
神唔神...化唔化咁...
識佢就俾佢笑死...唔識佢就俾佢嚇死...
飛揚咁都死唔去就真係算大命~
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞