【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(1)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike

上回講到阿月挨喺飛揚身邊!
其實阿月呢個女仔都算係咁~冇乜脾氣~(可能因為做Friend姐~)
等多一陣就入得去食~
阿月又自把自為咁點嘢食~不過點親都真係啱飛揚口味~
佢哋兩個之間,仲使乜講出口吖~
不過阿月又唔記得自己對蝦有敏感!
成日都係咁!要飛揚提!
阿月又大安旨意飛揚照顧佢喎~
唉...冇計~
飲飽食醉,阿月埋單~
出到嚟話想睇戲~仲要睇鬼片!
阿月最驚鬼㗎喎!
呢頭都未講完,阿月就已經買咗飛~
去到戲院就梗係買嘢食先啦~
「唔該我想要嗰個乜乜乜二人套餐~」阿月指住個牌~
靚女服務員撳撳部機:「一個情深深意濃濃不論心中甚至眼中只有對方情侶二人套餐?」
「嗯~」阿月點點頭,俾埋錢~
靚女服務員收咗錢就去撳可樂~鏟爆谷~
『而家啲名真係長到...』長到飛揚都已經唔記得個餐叫乜名...
「唔滿意吖?下次接到佢哋Job咪同佢哋講聲囉~」阿月又好似冇乜所謂咁~
『關事㗎咩?』呢樣好似唔關㗎喎...
「提議咋嘛~咪當額外嘅意見囉~」阿月繼續冇乜所謂咁~
『你話事啦...你係大佬吖嘛~我唔係~』飛揚做細嘅~
「講呢啲~不過講開又講...」阿月諗一諗...
個靚女服務員就將兩杯可樂同鴛鴦爆谷就放到嚟佢哋面前。
『咩吖?講開又講咩吖?』飛揚拎杯可樂同爆谷。
「都係睇完戲先講~」阿月就拎埋杯可樂~
神神秘秘咁...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 01-平凡生活] PART 03

我同阿月一入到去坐低,佢就食爆谷~飲可樂~

我就趁住仲有燈就望望四周...

未到爆滿,但都坐咗唔少人。

左邊一對...右邊一對...前前後後都情侶一對對...

拍拖睇鬼片?有Feel啲?

或者啦...對男仔嚟講可以展露Man嘅一面嘛...

全間戲院嘅燈一熄,鬼片就開始。

只係一開頭...

「唔!」阿月就被嚇一嚇!

嘩一嚟就出嚟嚇人?而家啲鬼片節奏咁快㗎咩?
再嚟阿月已經捉住我隻手!撳住佢對眼!

咁快就要用我隻手遮住對眼喇?

接住落嚟一直都係Keep住咁樣嘅狀況...

都預咗㗎喇~阿月咁怕鬼~次次睇親鬼片都係咁㗎啦~

而套鬼片都OK嘅~高潮迭起嘅~

「唔!唔!唔唔唔!!!」搞到阿月又嗌~又震~

然後就喺阿月又嗌又震之下睇完套鬼片。
出返嚟之後...

「嗯~好睇~都唔係好恐怖姐~」阿月仲要成條小蟹柳咁~

『嘩...你有睇到咩?一開波就用我隻手遮住喇喎~』扮晒蟹~

「咩吖?我有喺你啲指罅之間睇㗎!」阿月谷一谷塊面豬登~

『係喇係喇~又要驚~又要睇~』我恥笑阿月~

「就係驚先好睇~唔驚睇嚟做乜?」阿月一面自信樣咁點點頭~

呃...又好似講得好有道理喎...

『係係係~你話係就係啦~去買飛先~』都係唔好同阿月糾纏...到最後總係會俾佢牽住鼻子走...
「嗯?買咩飛?」阿月八八卦卦咁跟住喺我身邊~

『買定聽日嘅飛...同欣欣睇戲吖...』我就行到去部機面前撳撳。

「嘩~真係廿四孝老豆喇~定係男朋友呢?」阿月古古惑惑咁打量住我~

『咩吖?想講咩吖?』無啦啦講乜男朋友呢?

「冇吖冇吖~冇想講咩吖?個Feel好似男朋友買定飛同女朋友睇咋嘛~」阿月又八八卦卦望望身邊嘅人...都係得啲男仔買緊飛。

『痴線...明明就廿四孝老豆啦...』唔好俾阿月帶風向...佢就係鍾意帶風向!

「係喇係喇~上網買咪得囉~使乜走過嚟撳機?」阿月望返實我面前個Mon。

『都過咗嚟啦~順手買埋啦~』我就揀返欣欣話想睇嗰套動漫~
「哦~呢套~我睇咗喇~~~」阿月好雀躍~

『喂劇透死全家吖!』我知你㗎!接住落嚟一定一輪嘴咁講套戲點點點點點㗎!

次次都係咁...同男朋友睇完就搵我嚟開心Share...

「好好好~唔透唔透~不過呢...」我冇等到阿月繼續講落去...

『喂!』我一手撳住阿月個嘴仔!『都話咗劇透死全家咯!』

「唔唔唔唔唔!好好好~唔講囉~等你同你個囡慢慢欣賞~」阿月陰陰嘴笑~

我都係快快手手揀埋個時間同位置...拎埋兩張飛袋好...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞