【冇甜】《與未成年學生妹同居生活之日常》(1)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
與未成年學生妹同居...究竟每日會係點樣過?

逢星期一至五,準時七點正有文出。

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊睇~

有咩都可以留言同我講~有你哋嘅意見,我先會有進步~

下面係Penana嘅Link,想睇返之前嘅章節都可以Click入去。

Penana
https://www.penana.com/story/119025/與未成年學生妹同居生活之日常

鍾意我呢條廢腸寫嘅故請Like Facebook同Follow Instagram~

而如果真係好鍾意好鍾意個故嘅,又想支持吓,希望大家可以打賞一下~有你哋嘅支持,我先有更多空間創作~自由發言~

Facebook專頁
https://www.facebook.com/whirlingdancer

Instagram
https://www.instagram.com/whirling666/

Penana
https://www.penana.com/user/122935/飛揚/stream
[Day 01-平凡生活] PART 01

我...瞓咗喺床上...

「唔唔...唔...啊...」

感覺到有人...坐住我嚟...Un...

「唔...啊...唔唔...啊~」

呢種感覺好舒服...好似都已經好耐...未試過...

「唔...啊...啊啊~」

好耐都未做過...究竟而家又係同...邊個做?

「唔...啊啊...啊啊啊~」

呢把聲...好熟悉...每日都會聽到...

究竟係邊個...邊個坐住我嚟Un?
又話無甜?
冇甜咁我丁咩?
我望一望...就望到白色嘅校裙...以鴨仔坐姿坐住我...

呢條校裙...唔會係...

我繼續向上望...就望到藍色嘅腰帶...

真係...呢條校裙?!

望真啲...一路望上去...呢個著住白色校裙瘦底嘅身影...上下上下咁Un緊我...

唔會係...

當我望到黑色嘅秀髮長長到胸前...精緻嘅面孔...可愛得嚟又帶點點淫意嘅面蛋...係...

『欣欣?!』
就喺帶住點點淫意嘅欣欣...白色校裙...整個空間都未嚟得切變成灰色之前...

『嘩!』我被嚇到立即彈咗起身!

我坐喺床上!定一定神!

『嗄...嗄...發...』夢...係發夢!

點會發埋啲咁嘅夢㗎?!

竟然夢見扑嘢...仲要同最唔應該扑嘅欣欣扑?!

痴咩線吖?睇嚟係因為太耐冇搞過...都唔係搵欣欣嚟做對象㗎嘛!

唉...本來諗住星期六放假可以瞓耐啲...而家發埋啲咁嘅夢...都係唔好留喺床上...一陣瞓返又續夢就老尬!

都係起身落床。
當我一打開門,行出房,就咁啱遇到...

「咦?醒咗喇?」欣欣由自己間房行出嚟。

『呃...係吖係吖...醒咗喇...』一望到欣欣...立即老尬...

啱啱夢到欣欣嘅淫樣...同眼前嘅欣欣有啲重疊...

「嗯?做咩吖?好似仲未瞓醒咁嘅?」欣欣打量住我。

『冇...冇...醒㗎喇醒㗎喇...』俾欣欣咁樣望住...就更加老尬...

我退後咗一步,再望真啲欣欣...

長髮平陰嘅欣欣都梳好晒頭...換好晒出街衫...
『你...出街喇?』再望清楚啲...欣欣上身著住白色嘅露腰衫...下身就著住條黑色短裙...

雖然話係大熱天時嘅夏天姐...會唔會太少布吖?

不過又真係著得幾靚嘅~

欣欣瘦底又高挑,對腳又修長,全身都係咁雪白,露啲肉出嚟係好睇嘅~

睇真啲...欣欣真係越大越靚...仲有少少似佢媽咪...應該話比起佢媽咪更靚...

「係吖~尋晚咪同你講咗囉...你唔記得喇?」欣欣谷一谷塊面豬登~有少少嬲嬲豬!

『記得!梗係記得啦!係你冇講咁早出去咋嘛!』我有好好記住㗎!

「係咩?冇講咩?唔記得Luu嘻~」欣欣伸一伸脷,「不過而家都唔早啦~成十點喇~」

『哦哦...成十點㗎喇...』放假十點都好早姐...
「唔講喇~要出去喇!」欣欣就入房拎埋個𠝹波袋~

『哦...出去小心吖...』我望一望入廚房,『喂唔係喎...你洗咗衫喇?』

「未吖未吖~差啲唔記得添~你幫我洗啦~」欣欣就衝住出去門口著鞋~

『吓?又我幫你洗?講好咗放假你自己洗返㗎嘛...』又係咁?

都唔係第一次...上個星期六又係咁...

明明講好咗星期六就要洗返自己啲衫㗎啦嘛...

「得啦得啦~唔該你啦~我趕住出去喇~約咗Friend遲到喇~唔好咁小氣啦陳飛揚~」欣欣單腳著完一隻~

『喂...都話咗唔好叫我全名咯...』

「係喇係喇飛揚~」又著埋另一隻~

『唔好叫名吖...唔叫爸爸都叫叔叔啦...』

「你邊有咁老吖?係吖今晚唔返嚟食㗎喇~出去喇Bye~」欣欣就衝咗出門口~

『唉...呢個徐欣欣總係冇大冇細...』

都係幫佢洗咗啲衫先啦。
我,陳飛揚,今年廿六歲。

十八歲嗰年,就同咗當時廿二歲嘅老婆結婚。

老婆當時就有個七歲大嘅囡...欣欣...然後我哋就一齊生活。

咁我老婆呢?喺我哋結婚後三年就離婚Luu~

拎欣欣啲衫放落機洗...先發現佢啲內衣褲都...幾性感...

已經唔係細個嗰陣嗰啲只有純白色嘅吊帶小背心...Bra...底褲...

而家眼前嗰啲...手上嗰啲...全部都係有Lace...有款...有花紋...唔同顏色...仲要一Set Set咁...

欣欣都大個女喇...唔單止會打扮...內衣褲都講究...

係咯...欣欣都就快生日...就快十六歲...

時間真係過得好快呢...
講起時間過得快,我都要快手啲先得!

其實我今日都約咗人㗎!再唔快手啲就遲到!

我都係快快手手將欣欣啲衫放晒落機!

梳洗完再幫欣欣晾埋啲衫!搞掂晒所有嘢又靚靚仔仔咁就趕住出門口!

我哋住屯門,約咗都係喺屯門,都好近姐~

不過我就從來都唔想遲到嘅~平時都預早咗出門嘅~係今日又要幫欣欣洗衫晾衫失咗少少預算...

急急腳咁行,好快就嚟到約定嘅地點...市中心一間咖啡店...

望望啲檯...唔見人...

『又遲到...』唉其實我都預咗佢會遲㗎喇~

次次都係㗎啦~都係要我等佢㗎啦~都唔明點解我要咁緊張~
我就是旦搵個一眼就望到嘅單邊位坐。

拎部電話出嚟,Send個Message先啦...

“喂 我到咗喇 你喺邊吖”

“噹” “就到就到 轉個彎就到”

“你個咩彎嚟先?荃灣吖?”

“噹” “唔好笑囉 等多陣啦 就快到㗎喇”

“快啦”

『又要我等...』我放返低部電話,望望四周...

咖啡店都冇乜人,有人都只係Dry坐唔飲唔食。
然後再隨便望一望...不遠處就有個同欣欣差唔多大嘅女仔...俾成班都係一樣年紀嘅男仔圍住。

成班男仔就好似啲狗咁,流晒口水圍住個女仔。

個女仔睇起上嚟又好似...幾受落咁...

呢個究竟係乜嘢畫面嚟㗎?

乜而家啲𡃁仔𡃁妹係咁㗎咩?

就喺我搞唔清眼前係咩畫面之時...我就感覺到背後有個身影...

隨之而來...有人從後攬住我:「𥄫女吖?陳飛揚~」

『唔係吖...羅海月...』當我想捉住阿月隻手之時...

「仲話唔係?」阿月就一個轉身,坐到去我面前,對我莞爾一笑,「𥄫到眼甘甘咁喎~」
『唔係吖...我見個女仔同欣欣差唔多大...』我都未講完...

「仲要𥄫同自己個囡差唔多大嘅𡃁妹仔~你死喇你死喇~」就俾阿月打斷。

『唔係吖...只係喺度諗欣欣會唔會都係有咁多狗公圍住...』係咯...我就係擔心欣欣身邊會唔會都係有咁多狗公咋嘛...

「都唔出奇啦~話唔定有拖拍啦~你唔知㗎咩?」阿月古古惑惑打量住我~

『知咩吖?有冇拖拍?』想講咩吖?

「係咯~你唔知佢有冇拖拍㗎咩?」阿月繼續古古惑惑咁打量住我~

『點會知姐...不過我諗唔會掛...』我諗...

「點解唔會吖?」阿月問一問~

『點解又會吖?』我又反問一問...
「欣欣都大個女啦~有拖拍都好正常姐~」阿月古古惑惑咁點點頭~

『仲咁細...』求學時期不應談戀愛吖...

「仲細?我哋同佢差唔多年紀...甚至仲細多一兩年就已經開始拍拖啦~」阿月對我莞爾一笑~

『唉唔講喇...喂我哋平日返工都成日見,而家放假仲約出嚟做乜吖?』都係唔好同阿月糾纏喺呢啲問題上,轉個話題好過...

「搵你出嚟行街囉~唔得咩?」阿月又對我莞爾一笑~

『吓?行街?唔搵你男朋友?』唔搵男朋友搵我?

「散咗啦~」阿月一面唔在乎咁嘅樣~

『吓?又散咗?一個禮拜唔夠喎...』咁快又散?
「咩吖?正確嚟講係十日又六個鐘!」阿月好認真咁點點頭!

『吓?咁今次又因咩事散吖?』我又好奇喇...

「唔夾咪散囉~」阿月又一面冇所謂咁嘅樣~

『吓?又點唔夾法吖?』長短筷吖?

「唉一路行一路講啦~唔想坐喺度吖~」阿月就起身~

『好好~你話事啦~你話開事嘅~』我就跟住喺阿月身邊行。

喺我哋行過班狗仔圍住個𡃁妹仔之時...個𡃁妹仔好似望住我...笑...

我就唔係睇得好清楚...因為我都冇正面望過佢一眼...
而當我哋行過咗之後,行上樓梯,再行遠啲...

「喂~」阿月用膊頭輕輕撞我一下,「個𡃁妹仔望住你笑吖~」

『係咩?』我就扮晒唔在意咁。

「扮咩吖?都話你好易吸引到啲𡃁妹仔㗎啦~」阿月又對我莞爾一笑~

『又想亂噏啲乜吖?』又嚟喇?

「呢個就係你嘅命~」阿月帶住莞爾一笑點點頭~

『又係因為啲夢境...』又嚟喇...

「唔係夢!」阿月好認真!「係過去咁多個時空嘅影像!」

又嚟喇...又嚟喇...
幻幻揚咁快又有新故
「咁多次都係差唔多...都係會發生啲差唔多嘅事...」

又嚟喇...又嚟喇...又嚟喇...

「有住差唔多嘅命運...」

又嚟喇...又嚟喇...又嚟喇...又嚟喇...

「時空就如一個載有唔同顏色碎沙嘅容器...」

『喂...大佬呀...你唔好咁黐線啦...』無啦啦又講乜時空...碎沙...容器...吖...

「我好認真㗎!」阿月一手就捉實我件衫!「有冇識到啲冷艷𡃁妹仔?特別髮型嘅𡃁妹仔?叫Cool Table嘅𡃁妹仔?」

『冇吖冇吖...邊有咁多𡃁妹仔埋身吖?』我Fing晒手...擰晒頭...

「真係冇?」阿月仲係好認真咁盯實我!

『真係冇吖...』咁易有𡃁妹仔埋身...就唔會有咁多毒撚啦...

尤其好似我呢啲咁...上咗年紀嘅男人...

廿六喇...我今年廿六喇...對啲𡃁妹仔嚟講...已經係大叔喇!

唔好話埋身啦...唔避開都偷笑啦...
「係冇先好...」阿月鬆返開手。

『咁萬一...我係話萬一...』我掃一掃件衫,『萬一假如如果咁好彩...真係有個咁嘅𡃁妹仔出現...咁又點呢?使唔使殺咗佢吖?』

「要...必要時就要殺咗佢...」阿月好認真咁點點頭。

嘩...佢痴Q咗線呀...

其實阿月都唔係第一日痴㗎喇...

識阿月咁耐,佢久唔久都係咁㗎啦...

神唔神...化唔化咁...

識佢就俾佢笑死...唔識佢就俾佢嚇死...

我咁都死唔去就真係算大命~

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Day 01-平凡生活] PART 02

同阿月行街,行入大型連鎖時裝店睇睇衫褲鞋襪。

「喂呢件點睇?」阿月拎起件花花吊帶連身長裙放喺自己身上。
竟然咁啱遇到飛揚新故
btw呢度有冇ching都係讀社科
係月月呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞