[警世]咪L同啲睇落正常嘅人去旅行

714 回覆
3135 Like 440 Dislike
俾我就掉低佢自己玩
覺得啲人真係好撚煩,人地呻完去旅行唔愉快經歷就問番人轉頭點解唔自己一個去,又話gay乜乜十十
我都試過同fd 去夾唔到, 佢要人一早起身趕景點, 我就想chill + shopping
分開行程就可以解決, 想趕景點咪去趕, 想hea咪hea
大家夾定時間地點, 大家都想去地方先一齊
自由行唔係跟團, 無需要早朝到晚都要集體行動
就算跟團, 都有自費項目, 自己選擇去唔去
佢話我唔陪佢去山旮旯睇景, 我話你都唔陪我shopping , 最尾都冇fd 做
嘥氣, 咁大個人仲要人陪, 佢屌女時使唔使你陪佢一齊屌
行程最好一開始就分開, 可以用日計, 亦可以用時段計
傾唔掂就取消唔好去, 自由行原意係可以自己可以控制行程
搞到乜鳩野都要陪, 咁不如跟團無咁嬲
屌原來樓主男人黎
睇佢打啲嘢咁撚煩以為係女
係咪潮文嚟,點解連對方咁多日本嘢唔食依點都唔知如果係真人真事,我實同佢兵分兩路各行各,話之佢食咩,有地鐵有的士唔使理佢點返酒店。
平時呢種人思想應該都唔多正常啦,仲話睇落正常樓主係咪唔識睇人
繼續瀨
我只會同熟咗好耐嘅人去旅行
比我即日分開 各有各行啦
似係兩個冇frd獨撚圍爐取暖一齊去,點知又睇對方唔順眼
有人一齊去先無閪屌…
我同你經歴完全一撚樣
我就係趕景點嘅人,其實大家攤開嚟講,邊度想去邊度無興趣咪得囉。一齊旅行唔代表下下都痴住掛
去日本少經驗唔識日文真係唔好搭巴士
點解咁撚多呢啲post
小朋友+女人仔。。。小小事都咁介意,可能有問題個個係自己
同睇落唔正常去旅行好啲咩
樓豬都係50步笑百步
cancel 酒店
再自己租兩間房
獨遊自駕嘅話 要留預算幾多?
睇得出樓主谷到爆先打到咁大篇野哭訴,所以去旅行一定要同個志同道合、大家目標一致(包括購物、景點、飲食)既老友先去一齊去,否則自己一個人去仲開心,就算情侶一齊去旅行都可以因D瑣碎事炒大鑊,更何況同個未一齊生活過既朋友去旅行,返到黎日後仲有FD做己經算好好彩了。
講到好似好難咁
又唔係周圍都有地鐵電車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞