[警世]咪L同啲睇落正常嘅人去旅行

714 回覆
3135 Like 440 Dislike
你同佢絕配
我都係咁話,輕鬆去就OK啦,做咩攪到咁辛苦,我就一定唔去,又話咩幫人買野,講真輕易做到既,你唔講見到都會幫你買,講明就咪攪啦,去旅行最緊要自己開心,所以朋友去旅行我都唔會叫佢幫我買野
同朋友去同幾次旅行
一定會有幾日分開玩
佢喺間房間嘅家教問題係佢唔啱,但係出街個安排其實兩邊都有啲On9 

你想睇魚,佢唔想睇魚,咁咪直接約時間兩三個鐘頭後等

你鍾意預約餐廳,佢鍾意隨心食嘢,咁咪-早講清楚當日食嘢邊個處理

其實你哋每日加多兩三個鐘頭自由活動,之後先join一齊,大部份問題已經解決
其實樓豬都好麻煩
有去過都知 心齋橋 四x 橋 難波 日本橋其實就井字型咁
搭咩鬼車,搭車要轉一次車又上又落咁不如行路
公主女佢自己咪又係覺得獨遊緊,想去邊就去邊,仲要唔駛plan, 仲要有個阿四拎shopping 袋, 爽過你班獨遊撚tim
樓豬好嬲呀打千字文隔住個mon都feel到
即刻反佢枱呀嘛
大家各玩東西有幾難?
完左先上網發洩會唔會小朋友左啲?
係咪你返房冇表示所以玩嘢呀?
佢最初話想睇魚ga
不過佢去到又話嗰到得啲情侶同一家大細
咁薑你咪遠離我,今日仲有講有笑
岩做朋友但有時真係唔岩一齊去旅行
酒店好L僻
行去心齋橋難波已經要行一段路
好撚長
基你老母 唔識野
兩個麻甩佬緊係去東南亞叫雞啦
如果行都唔願意行
真係唔好去外國旅行啦
好慘 吹頭都唔比
你無頭髮無造型渣 我有架
成程屌過佢幾次
佢都覺得冇乜嘢咁
我話佢嫌攰可以自己返酒店
唔滿意可以自己分開自己玩
佢又照跟住我行

你可能覺得我小朋友咗啲
但我真心唔知點應對嗰type人
條友好似成日想喺我身上拎着數咁
嗰陣日日行緊3-4km
有兩日行埋伏見稻荷神社同鞍馬寺
嗰兩日肯定唔只5km
兩個男人去旅行講咁多嘢
男人嚟㗎 唔爽即刻彈飛啦
tldr
但係個topic 好fail 唔同睇落正常ge 人去唔通同睇落唔正常ge 人去?
你似係d唔串又淋善d既人
你同個fd難相處都正常,佢講少少野你就上晒火,佢做咩你都唔會順眼
如果你本身係尖酸刻薄串過馬撚既應該都唔會搞得咁差
嗰topic係差咗啲
不過睇埋你就明
有啲人睇落正常 其實一啲都唔正常
當然睇落唔正常就肯定唔正常ga啦
幾好睇,會唔會再同佢去出續集
其實你係香港都可以喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞