[警世]咪L同啲睇落正常嘅人去旅行

714 回覆
3135 Like 440 Dislike
所以我自己一個人去
痴你行程你洗撚咁嬲咩
你墻有隻狗係後面跟住行咋嘛 洗撚理佢?
問題你又唔撚係
嬲自己嗰陣太on9
當初覺得搵多條友有個照應會好啲
喺日本嗰陣仲諗住以和為貴
真係on99
真。最近plan 行程,個個都淨係識廢up... 連yes 同no 都唔識講,心諗去乜撚野旅行姐
正皮係俾你長文識分段
但原來分左段都係didn't read
咁係你問題啦
又唔扑嘢 因乜解究要帶多個人?
自己去唔撚到旅行?
On9⋯睇左兩句已經唔想睇
去旅行同個男人去弱智⋯
我絕對唔會同個fd去
我知佢一定唔會排隊
又唔會plan任何嘢
聽起來你的旅行伴侶很不成熟,缺乏責任感和獨立思考能力。他不願意花時間閱讀行程資料和天氣預報,並且對他人的幫助表現出不滿。他還有性別歧視和缺乏禮貌。我建議你和他談論這些問題,或者考慮是否繼續和他一起旅行。
打咁撚長…
比我直接當臉Diu7佢要幾爆有幾爆你成個小女人咁有L用咩
我話食咩就食咩, 唔L7滿意你就食自己!!!!
利申: 我冇D咁岸9既frd
我都新年去左大阪,你唔book定先係一定食垃圾
食朱古力增進返感情 再屌7佢
你咁介意,應該同佢分開食
屌仲後悔過撚咗去就算啦,以後醒水呢啲柒頭唔好理佢自己玩算,帶定信用卡唔夠cash都唔洗驚
收拾心情想絕交就絕交,唔想就睇下想做咩程度嘅fd咪算
獨遊想去邊就去邊 即興改哂成日行程都得 唔洗照顧旅伴感受 同人去旅行反而未出發就預咗冇得盡興
樓主咪又係弱智 去前乜都唔知
日本都去唔掂 笑死
兩隻巨嬰 以後咪撚出國啦
影撚衰中國香港人
起碼我都識做下research
唔會乜都依靠人
睇落你個friend本身係唔想去 亦都唔enjoy
只係覺得都叫同你friend唔好意思推
所以去左已經好俾面你
自然覺得你有責任plan trip
仲要盡量慳錢減少損失

如果一開始你有俾壓力個毒撚去旅行 我覺得你都有部分責任

咁你開咗佢波未
條友乜都話唔識 就想我幫佢搞埋
佢就係嗰啲睇住幅相就話想去嗰度嘅人
本身諗住去京都同大阪就算
我book酒店前幾日佢話想去一日奈良撚鹿
我都幫佢再排過行程
佢去之前話自己冇乜錢要慳住使
結果佢去到話唔想食cheap嘢
佢帶啲錢仲要多過我
係我帶嘅兩倍幾
我會話係兩種玩法
建議獨遊
爽好多
都係 猶其食野方面
一班人去可以試多d唔同野食
自己一個反而成日覺得求鳩其算

同女女去又另一種玩法
一齊去睇化妝品香水叫你幫下眼同聞下
一齊行入d女人鋪頭都唔會odd
你哋應該跟團去算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞