[警世]咪L同啲睇落正常嘅人去旅行

714 回覆
3135 Like 440 Dislike
1km都好近啫 毒撚行多幾步都懶
唔好意思,冇計過呢樣嘢
第一次自由行當儲經驗 下次搵啲啱style嘅人一齊去
好睇果日有幾攰
直接斷絕聯絡啦
公道講句 因為一句野就嬲仲記咁耐真係女人黎
試過同大同去歐洲旅行
頂佢去到唔肯講英文要我講
嗰陣細個頂唔順第二日自己一個行
經歷同樓主差唔多去到大阪,乜鳩都唔做,淨係得我一個搵路點去酒店,行錯路話鳩我,計畫又係我做,食野又係我搵,搵到一間日本評價唔錯嘅餐廳,又話多人唔撚食我dklm。阿叔就搵一間香港網站推介嘅,結果伏到pk,又屌。果下我屌佢老母,我冇份俾錢嘅,你估我想呀 乜都唔識,佢自己用多錢冇錢食野又黑鳩曬面
成個女人咁
佢係咪想食譚仔三哥啊
沿途有嘢睇都ok嘅
我冇依度咁多位Ching咁有經驗
唔好當我經驗豐富
冇經驗有時就會做咗啲鳩嘢(依家好L後悔)

唔分房係覺得佢仲算正常
但係去到尾2嗰兩日都走
瞓埋嗰晚就走
當時覺得分嚟都冇意思
我係應該為你抱不平
但成篇文真係好有愛

零仔就認啦
呢個應該係最好解決方法啦
應該要係同fd一齊玩嘅共識
都咁大個人 唔使強行100%一齊行動啦
跟團都有自由時間啦
其實話近唔近,話遠都唔算好遠
如果係好食嘅餐廳,行20分鐘內其實都ok
但如果係頹食就算啦
都唔係,
之前我都試過4、5個去,
有2個麻煩友,
結果大家全程都好唔開心
諗諗下,其實都係十零分鐘路程
因為麻煩友有兩個
如果得一個通常壓得住
其實book機票, 酒店
一個係咁book, 十個都係咁樣book
無乜好計較

行程就好簡單, 同條女去就話要做工具人
帶路, 攞野, 俾錢, 都係為左夜晚返酒店時
同仔一齊去, 可以plan D地方一齊去, 之後就散開各玩各

出得去玩, 就舒舒服服, 一人一間房
俗語都有講, 相處好, 同住難
同條女去就話想攞自由開火權, 點都要氹得佢開開心心
同仔去搏乜野
除非你想, 否則無需要過分照顧對方

啱玩, 咪一齊去, 唔啱玩咪分開繼續行程
每次見到呢D旅行糾紛, 都覺得係一個岸9, 同另一個岸9, 自己搵氣受
係冇開
祝日改咗營業時間
最後都係求其搵
見到有開就入去食
去到有得食我就ok嘅
但係去到冇開
以前試過一次又係男男
玩到一半唔啱講
分開左玩,變左無行程即場google地方,見到啱既就去,結果個體驗仲正
所以話唔好提佢,等佢自己行到過去自己發現
佢問嘅話,你就話信佢嘅research 你都唔知無開
係,
所以好L慘,
例如:有人唔食牛,有人唔食鰻魚
有人鍾意12:00先起身
有人只係想食拉麵(仲要係同一間食3、4次😂)
有人想行山,有人只想hea,
呢啲撚樣特點係事前咩都無所謂
所以真係好難搞
之後嗰日行大丸仲催我走
想我帶佢返酒店
我先記得嗰件事
on9
早一刻飛起佢就早一刻爽
飛起佢一刻就爽一刻

其他人話你成個女人咁真係冇話錯你
一係就大度D過左去就算,同以前一樣都係朋友,但以後再旅行就咪攪
一係就爆佢一鑊以後不相往來
是但一樣都對你好
唔好再拖泥帶水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞