[警世]咪L同啲睇落正常嘅人去旅行

714 回覆
3135 Like 440 Dislike
有畫面, 訓覺時佢地69, 拍拍拍
你哋幾歲?
你同你個fd 都一擔擔
唔怪得做到fd 唔好絕交
咁同啲睇落唔正常嘅去?
我淨係同真正熟既人去旅行

真正熟既知道對方有咩鍾意,有咩唔鍾意。就算有部分行程分開行都得,咁先舒服
未到拎著數咁嚴重 但一定係你地唔夾唔顧人感受
樓主經一事長一智啦 你要諗下如果下次又有唔夾嘅旅伴應該點handle 有時太在意太care就會好易玻璃心受傷 呢個無嘢開脫到
其實真係有啲太計較
講真有咩唔高興 傾唔到solve唔到就分開行啦
仲要咁detail記住放上網圍觀
根本唔關咩睇落正唔正常事
佢自己都係一句就辣得著
識人同個好古寒度縮嘅一齊去旅行
喺日本格價搵平燒肉食 千揀萬揀揀中一間
點知係食內臟嘅 班fd屌哂鬼但返嚟咪又可以做fd
有啲人就係可以做好朋友但唔可以做旅伴
下次唔好忍,即場屌佢,然之後分開,各有各行,你叫佢自己搞掂啲嘢。
你係深櫃基佬
你一早起身 去左自己想去既地方先
之後先send message同佢講分開玩咪得
佢都唔會搵到你架啦
去得旅行就唔好太計較錢
呢個係我同我朋友嘅共同價值觀
所以我覺得個孤寒女好有問題
價值觀唔同真係唔好一齊去旅行

補充:孤寒女唔識日文 係專業人士月入應該有50k
慳個幾千ten搞到食到垃圾真係理解不能
樓主話佢病嗰下諗唔到嘢
獨遊除左人身安全之外其實無咩壞處
利申: 獨遊次數多過同人去
返到嚟做返fd但繼續上網講人
去旅行最貴既
就係時間
樓主其實同佢個fd都一擔擔
係到比人屌多獲 咪學到野囉
係你地兩個唔知新年啲舖唔開
應該係樓主個friend以為可以射樓主
點知樓主唔係基
香港啲天氣關事
我喺日本嗰陣皮膚勁好,鼻敏感無晒
返到香港即刻差返
我去日本好多時都係獨遊 好撚FREE
試過同朋友去東京秋葉原 班fd睇得好開心
我就唔好動漫都會跟埋佢地一齊行 但我覺得係因為自己而阻住佢地

上年年尾去左京都踩單車 如果唔係獨遊都幾難做到
屋企人零運動 同FD又唔肯定個個識踩
樓主應該係個暖男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞