姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
係咪多數得c9 fans
肥姜憑咩反戰先
主要係疫情 夜晚冇堂食個個冇地方去焗住喺屋企睇電視
20年連班上弦都係得小量傳銷 溶肢美容廣告拍下
Sa: 我有俾你屌架
黐撚線仲癲過美朗fans互片
佢哋點互片大部份都係建基於事實
邊會失驚無神屈鳩人
李氏吸金力
邊個夠膽得罪鏡狗 周圍咬人點算
或者樓主老豆老母係業主,驚樓主比人趕出街就真
支持
佢從來都唔會著短過Pat嘅褸
因為佢個Pat大 所以要遮住

利伸 之前做marketing同我啲同事合作過
繼續推,推到上報
19睇到會唔會好心涼
雞姦單嘢最尾係點
我都唔信呢到有人真係想佢變木村花2.0
追po都見到大部分人都係真心恨鐵不成鋼多, 直接人身攻擊算少
但姜睇完comment會點, 真係好難講, 亦控制唔到
我都只係驚會案件重演, 所以留個comment順手推po
羅咪路與毒豬麗葉大結局 討論區(3)
https://lih.kg/3270352

羅咪路與毒豬麗葉大結局 賽後討論區(3)
https://lih.kg/3270355

鏡粉我地實mon到你
個慢慢上位時間點應該係
18年全民造星:只有死忠
19年姜濤+契仔單飛:沒乜人理 因為社運
20年頭AL JER單飛:開始有人理JER多人讚AL其實都係得死忠理
20年中AL JER出第二首歌:開始多是非因為3粒仔要爭獎所以上報次數增多班仔好努力趁疫情上網出片增加曝光率
與此同時Ignited熱播都係唔算hit

20年尾男排因為套劇好睇同埋有stephy加持所以終於開始多人入坑了
21年1月1叱咤終於上位鳥嗰晚12粒仔跳舞吸勁多人入坑
跟住21年4月姜濤灣+5月演唱會又上位鳥
7月大叔+AL尖沙咀宣傳直升一線鳥其實係呢個時候Ignited先翻hit

所以我覺得佢地同19年有少少關係但唔係完全關係
19年紅咗嘅係Rubberband同方皓玟
方皓玟到2022年都仲入緊最喜愛女歌手5強的
對唔住
我冇記性
Thanks for fc
唔鍾意姜都唔好唔尊重張國榮吖
咁個鳩頭又真係望落gay gay哋嘅
肯定係另一個嘅fans
咪能玩啦,免費食4X中女......我不如少少錢去富士發利襟鐘好過啦
原來quote錯po多次

個慢慢上位時間點應該係
18年全民造星:只有死忠
19年姜濤+契仔單飛:沒乜人理 因為社運
20年頭AL JER單飛:開始有人理JER多人讚AL其實都係得死忠理
20年中AL JER出第二首歌:開始多是非因為3粒仔要爭獎所以上報次數增多班仔好努力趁疫情上網出片增加曝光率
與此同時Ignited熱播都係唔算hit

20年尾男排因為套劇好睇同埋有stephy加持所以終於開始多人入坑了
21年1月1叱咤終於上位鳥嗰晚12粒仔跳舞吸勁多人入坑
跟住21年4月姜濤灣+5月演唱會又上位鳥
7月大叔+AL尖沙咀宣傳直升一線鳥其實係呢個時候Ignited先翻hit

所以我覺得佢地同19年有少少關係但唔係完全關係
19年紅咗嘅係Rubberband同方皓玟
方皓玟到2022年都仲入緊最喜愛女歌手5強的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞