姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
原來又係TVB想逼害姜B
食個飯去到6
一娛: 姜粉都係社會高層人工
同d hater層次唔同

都應該冇咩人會討論呢個人
羅咪路與毒豬麗葉大結局 賽後討論區(3)
https://lih.kg/3270355

過街老鼠鏡粉匿咗入呢個post 
推到佢1萬負皮啦

姜濤,其實你有無諗過點解咁多人鍾意你?
https://lih.kg/3270351
樓主唔開都實有人忍唔住自己開
佢生出黎 估計係佢比topic作詞
估唔到喺連登開嘅反姜濤po 可以去到 Post 6
到底呢個Post PR用左幾多筆直😉
點解唔做返罷睇CCTVB果招 派嬲叫廣告商棄垃圾Viu 藝人
冇midea 敢報
冇粉/hate過姜,純正路人

佢個「亞洲第一」speech,其實我第一次聽完唔反感
因為做就冇可能做到,但我唔反對人dream big
(但我又唔覺之後佢又做咩去achieve呢個目標/突破自己,唔排除係因為我完全圈外,就算佢做咗嘢都唔知)

直至今年叱吒,我先覺得「亞洲第一」願望is a fucking joke
我嗰日開嚟當電視牆紙做自己嘢,突然有人唱到劏豬咁
抬頭就見到姜好似神打咁又揈又嗌唔知做乜撚
我唔覺得嗌/跳=有感染力/真情流露

仲有就係,佢把聲辨識度高唔代表佢唱得好
唔該佢啲fans搞清楚先
成個香港有邊個似佢咁鼻音重撚到好似捏住個鼻嚟唱
睇完季前賽,唯一感想係張繼聰同Stanley可以拍多啲劇

盲粉迷姜係佢哋嘅事,反正又唔係我嘅錢同時間
但見到佢哋喺ig po洗版式留言真係好撚好笑
唔係以為成個bot咁可以令更多人中意佢啊

請問邊度出糧
依家有冇人抽水補多腳我唔知
但琴日1am 推到爆po 10000正皮真係反映民意
佢代言一定唔買
咩po黎
其實樓主同佢媽媽都係鐵粉
白卡仔
係無咩人討論嘅
不過到佢甩Step/唔記得歌詞嘅話又會畀人鞭㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞