姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
btw, 希望唔會變木村花2.0
豬腦真係收左工
羅咪路與毒豬麗葉大結局 討論區(3)
https://lih.kg/3270352

鏡粉aka 過街老鼠入晒呢個post
差唔多意思啦
嗰20球用黎買乜買物、入會,咁先抽到叱咤張飛
仲有用黎買黃牛
然後入左場先可以投票畀作品的說話
出面有人已經開左
但收幾百負評
無咁快爆post應該仲多正皮
你柒咗
樓主梳理曬d人唔鐘意kt既原因 好有條理 同根據
讚藍絲都可以話手指肥㩒錯 佢地大把創意藉口
變咗日經post
即係咁
有啲人係仆街 或者另有企圖 或者本身仆街嘅 叫佢地死
我會過濾左嗰啲留言唔睇
6個post成5000幾個留言 點都唔會全部惡意
本身以為樂壇可以有一番新景象
點知比佢地班粉絲搞到污煙漳氣
過一萬果陣,連登之前突登提示做左熱門
開到6
佢邊夠料玩
姜糖去曬邊?扮睇唔到?
平時唔係好惡周圍吠
羅咪路與毒豬麗葉大結局 討論區(3)
https://lih.kg/3270352

鏡粉我地實mon到你
搵錢至上
今時今日我都完全唔熟呢隊野,淨係聽過姜濤,同果個乜野教主,反而因為自己鐘意26所以就比較識多少少果個王智德.....其實你打咁多段野其實曬氣,香港娛樂圈市場就係咁樣,我身邊都有女性朋友Fans都係咁,佢無論網上邊度比幾多人鬧都好,佢地依然都係咁多fans,你唔會有辦法,始終佢地既CD仲係咁賣得,演唱會又場場爆,呢個係事實,我勸你都係唔好理好過,而且兩登反向定律,你兩登越反就反而越紅,同老燒有得揮....你咁有心機打呢編長文,反而越多人識越多人鐘意......所以你呢編野一出就更加大獲....真係變國際巨星都似.....
希望佢燈力持續
所以話你哋同共產黨一樣
持相反意見就係PR
反你面就係美國
有冇問過身邊中意姜濤既人點解會中意佢?
我見有唔少中年女人fans
重顛過班靚妹
上次係咁捉住我叫我投姜濤
外星人黎襲擊地球 所以搞到咁

港女邏輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞