姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
就係因為咁所以咪起咗另外一度高牆出嚟
魯生講完話呀Mo輕傷之後都冇出過嚟
因為佢地同姜B都係好撚虛偽嘅人
偶像派中意佢個樣咪講囉
又吹到佢幾努力幾乖幾關心世界幾大愛
樓豬個PO已經踢爆曬
第六個post都冇幕後人爆料
班癲婆當初仲當連登condom, 要票就上嚟拉, 但連登仔講句唔啱佢哋心水就屌人haters, losers, 毒撚, 小眾, 鍵戰
唔好以為呢度會俾你哋班癲婆撳住嚟砌唔反擊啦屌
班傻閪又話quit連登
軒仔洗撚假唱隻姜狗就真係播歌當唱左啦
用姜濤開頭
但啲詞又唔係姜濤填嘅
講到係姜濤好有內涵咁做乜鳩
連登日報
你都幾有恆心
想知下一屆佢地點步署 柒到咁 宜家無人信傷台
追住你個post俾正評
人哋起碼唔會有咁多病痛
等食花生等好耐
邊有咁易呀,家下佢地咁既勢頭.......再紅D都仲得呀........現實社會反而更加猜唔透.....
題外,見過佢一次係維園打波…..我慶幸冇落場打…悶撚到呢…首先,成班糖睇佢打波,搞到大家唔敢同佢認真打…最慘係…姜生基本上係球球自己黎,波都唔傳下,佢班隊友到後期尻行等完場就算….
又唔係免費食佢地
Collar真係跳到好齊
睇到有個係頂硬上 完左差啲跌低
虛火論係陶傑呀, 唔係燒山
邊有報上到
得罪呢班白卡粉絲係香港邊有路行
要著草㗎
羅咪路與毒豬麗葉大結局 討論區(3)
https://lih.kg/3270352

羅咪路與毒豬麗葉大結局 賽後討論區(3)
https://lih.kg/3270355

鏡粉我地實mon到你
佢同賤花最好快啲去死, 踩住班後生上位, 以為自己真係金牌高層
感動
kt真係好撚做作 上年dear my friend拎獎扮喊已經覺得好撚假
又係扮喊扮唱唔到

同埋佢冇當自己作為藝人係一門專業 最基本保持身型都做唔到 仲要唔覺得自己有問題
一係佢就直接話唔會keep 身型 , 做自己
好似joyce, serrini 咁 咁唔會有人對佢既身型有comment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞