姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
黐撚線
佢同EDC比
點會清袋 一定幫佢搵excuse
只係希望佢少啲出歌先
包括mirror眾人
有時候唔係話多歌出就代表搞旺個市場 姜仔唱歌真係唔得 希望佢練好啲 三年出一首係俾人讚歌質素 唔係一年散彈槍射雀仔咁出歌

另外 口口聲聲話錫fans

幾多fans為左集mirror卡 平均食幾十個炸雞餐 食到身體唔好/反胃/喉嚨勁痛

你地身為偶像 係咪唔應該接呢啲廣告呀屌你老母

係海量fans食呢啲junkfood食到身體有事呀

錫fans?我屌你老母啦
呀姜逼會唔會unfollow連登㗎
佢報既話 連網軍都唔洗請 一定大把view
都係柒架喇 要奶隊垃圾
開到6 cls會唔會超越m記on9仔個post
痴撚線剛剛睇完1已經出到5

唔得閒追但都想出力幫手推
之前同ex因為呢12隻妖魔幾乎日日都嘈到仆街
另外想問有冇人好唔鐘意Edan?
因為自己都識彈琴 所以睇到佢根本普通料
仲豪言話要做下一個周杰倫
次次一講到要做亞洲第一同下一個周杰倫
Ex都話點解唔俾機會佢地有夢想同進步
屌你老母唔係唔俾 叫佢地睇下自己咩料先啦
你有冇諗過林家謙聽完佢呢番說話有幾尷尬
真心香港樂壇野我真係唔熟
因為我主要都係聽classical music
但起碼我都叫做知道林家謙強項係咩
佢真係有料 作曲 編曲 作詞 仲自己唱埋
令我真心欣賞呢位歌手
相反mirror紅到我真係不得不聽下佢地既歌
點撚知一聽
哇屌你老母點解黐脷筋 唔識跳舞 唔識唱歌嘅都可以做歌手
仲要出街去到邊都見到佢地 聽到佢地嘅歌 同遇到佢地個班腦缺鈣fans
到底點解香港會變成咁
定其實本身就係咁
Edan 呢條撚樣 正一賤種擦鞋仔

明明成個管理層 搞到mirror演唱會出曬問題 佢都可以 揞住良心 奶肥暉袋底 仲要奶到雪雪聲嗰隻

edan次撚次出嚟都係彈e先生,ian出嚟表演都唔會每次結他都彈死一首歌啦但以佢咁樣brand自己做音樂才子,寫歌又唔見有半途出家玩音樂嘅ian咁高產

擦魯暉鞋真係擦得超肉酸
edan ig:
「所以與其浪費時間去東想西想 我決定要為自己的人生賦上多一層的意義,就是專注當下的每一刻 因為人惟一能控制的,就是當下那一刻的每個決定、每個行為 這個道理是魯庭暉先生教我的

亦感謝每一位對我的關愛和照顧,包括我的家人朋友,公司,很多行內的前輩,MIRO,魯生,花姐等等 抱歉令大家擔心」

以前啲人話佢擦鞋仔我都唔覺,最多覺得佢識睇人眉頭眼額
頂睇完呢篇野覺得做多咗囉

仲未計成日扮基炒cp,人地記者問佢緋聞女友ay啲野佢就叫記者唔好亂諗
同毛婆一齊去謝票,毛婆幫手炒cp話佢愛anson lo多過anson lo愛佢,佢就叫大家自己諗
條友炒少陣cp會死咁,成世咪撚拍拖娶老婆丫笨
同anson lo喺mirror演唱會又係炒到出面唱埋咩「上世伴侶 今世遇見」點知俾意外搶晒fo冇得炒落去
ig story又好學唔學,學anson lo講「是日完」、「一起走下去」,kam到爆都要炒cp,正一copycat
如果係以前
d人就會話人哋就係fans多
你自己唔中意就話全世界都唔中意
佢又令爆post 行近多一步
番去探奶奶
係咪玩佢明知佢唔到
根本姜糖就唔係鐘意佢黃
本來捧佢黃既係路人粉
而家都散得7788
班姜唐(唔認)會同你講唔係佢意願其實佢自己都唔想
講隻姜逼乜野班扮持平既姜唐都會有無限既藉口幫佢開脫
出晒post叫啲人唔好舉燈牌
話完又唔聽
估唔到姜濤會用咁嘅方式離開咗我哋
https://lih.kg/3270425
一定報
當呢度熱度低
佢地就會報姜濤勝利
世人誤解

一小撮人士別有用心地詆毀mirror
試圖分化mirror的圖謀不會得逞

姜濤作為樂壇大哥從來沒有壓制其他對手的意圖
姜濤樂意樂壇共享繁榮,替做雙贏局面
好似姜fc 無份叫
新post 繼續拉

拎鏡同佢哋比係侮辱咗音樂人
佢哋真心鍾意音樂同唱歌
鏡除咗陳同jer根本冇人應該唱歌
由佢地出醜 俾全世界人知姜逼同姜糖係幾咁黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞