姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
忍撚咗幾年 終於有人講撚中晒心入面嘅說話日撚日望住佢啲廣告、望撚住半個娛樂圈痴住佢搏上鏡搏出位、望撚住佢啲on9仔fans洗版式留言,真係有懷疑過到底係咪自己同香港人啲taste有咁大偏差原來我唔孤單
推佢老母
推到姜濤收皮
冇人逼你做明星
事實你真係做得柒
抵比人屌
(1) 成萬個正皮 每人出黎講一句都開到(10)
而家都係一半人出黎講點唔鍾意姜濤咋
氣勢咁勁班VIU傻粉邊敢伸個頭出黎罵戰
前排休團個幾個月真係清靜哂,一出返黎成班唔係邊個受傷就果個胃痛,煩撚到死
證明大部份忍夠依班垃圾同埋啲垃圾fans
捧完我就冇你地嘅事㗎喇,阿嬸。
姜糖好撚有錢咖
中年老年女人
見到個觀音都知咩料

對自己個仔都無咁好 一定成日話自己個仔廢柴
LM
倫永亮勁有料, 不過而家個PR趨勢就係奶mirror, 求其噏兩句又可以上報
佢真係好乞人憎
盲撐爛鏡 賤種娛記 屌你老母
根本成件事都有咁大吹咁大
邊有可能叱吒果時仲跑得走得
臨介紹上台果下 仲係要隊友扶佢
條友真係假撚到
推到第六個帖?
cls 開到6
認真
消費死咗嘅朋友真係好撚老土同好撚虛偽
拍埋Mv 係仲撚心寒

欣宜會唔會拍歌講佢老母?
無一個徒弟出嚟消費梅姐
你試下叫草猛或hocc 肯唔肯拍嘢消費?
哥哥咁多好朋友都無人有血性拍嘢消費佢

一個人可以無人性到將自己好朋友死左嘅畫面拍Mv 去消費真係好撚心寒
正如mc 個yeeyee
有傳佢係big4高層?(唔肯定)
本身係姜糖 但比佢有影響力同財力嘅姜糖大有人在
又有花姐
知自己埋唔到身 所以轉搞mc
我們並不孤單
籃球教練同姜B one on one都慘敗
姜壽同花蛆有無做過愛
係時候要撥亂反正

好彩有樓主打一篇野出黎講出個問題

我諗好多人都知個問題,但身邊太多人迷左,唔敢講

希望真係要醒
邊個敢報 斷紅底VIU米路 即刻俾人搞啦
又冇實力 又冇樣 又冇身材 究竟啲人鍾意佢啲咩
以前睇調教你mirror 見到佢素顏個樣 真係嚇撚死
btw 真心欣賞ian
推到第幾個post先會見到娛壹報呢單嘢呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞