姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
唔關武肺事
只係19年嗰陣大家都好憎CCTVB
咁啱嗰一排大家轉咗去留意Viu
雖然VIUTV乜尻都冇講過
但香港人覺得只要係TVB對家就係黃
所以大家就一廂情願覺得Viu 係黃(包括旗下嘅所有藝人)
所以燒山話佢哋係虛火呢句說話我某程度上係認同
只不過燒山講得太早
冇人話虛火唔可以變實火
但要睇你造化
你自己一直原地踏步嘅話
就好難變實火了
紅底個紅?
見證Pop子由賺藍養黃
本土文化人
扣1分,底分999999999
到之前反口話無話過佢黃
依家甚至話佢紅底
我對你好失望
6uo
14億共金產鱟係只中意王戶零腦洗
支那仔都可以做本土文化人
可能俾老母剪咗lan線
公道講句 一日有佢一日都唔會有亞洲第一
羅咪路與毒豬麗葉大結局 賽後討論區(3)
https://lih.kg/3270355

過街老鼠鏡粉匿咗入呢個post 

數都數到
叱咤嗰晚佢地都使左20球黎入場投票
mirror成團仲可以紅到咁多人為佢地嗌交
真係音樂界奇蹟
仲有聽到同事share個女啱啱識講嘢就指住電視叫anson lo
開到6
討論區係咁啦
多人有共鳴咪推爆囉
我都覺之前好多奶鏡post煩啦
鏡撚有理過人咩
魯庭暉有無教佢掉電視?
開到第6個po
反而想知每次佢都話第幾胎第幾胎
但無一首 歌詞曲編監係關佢事
佢領養?
食個飯連post 5都跳埋去左post 6
cls開到6
支持姜濤隻on9仔快啲死
屌你開到6,又話要推到佢死乜乜密密同獨栽有咩分別
我覺得唔止黃藍既,社會氣氛差,大家果時都對年輕歌手有寄托(包括非黃)
而果時佢地以新出道來講係幾好
問題係咁耐唔進步(有進步果幾個大家都講得出,唔係盲反)
羅咪路與毒豬麗葉大結局 賽後討論區(3)
https://lih.kg/3270355

過街老鼠鏡粉匿咗入呢個post 
某d人都好鐘意話gigi交稅唔知多過幾多個連登仔
你咁講叫佢典算
PR開夠POST未?
已投訴😄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞