姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
姜濤唔出席alan walker 班 fans即刻放飛
你有冇見層壓式推銷入邊d人話呃你錢
個個都會話幫你致富好好人係救世主
廢就廢啦 又屈pr
樓主打咗好多字 Btw睇哂
雖然大部份唔知講乜 因為真係冇留意佢
幾多愚台人士
跑個步返嚟又推爆一個 post
羅咪路與毒豬麗葉大結局 賽後討論區(3)
https://lih.kg/3270355

過街老鼠鏡粉匿咗入呢個post 
Po1 好多恨鐵不成鋼,真心比意見既
後面多多少少有抽水
但po1已證明民意
佢地點敢得罪呢班癲婆C9
https://youtu.be/JIJTkKdWqL8

仆街 你睇下自己個偶像43歲落住雨都表演成咁 勁歌熱舞完全冇揸流攤 你後生佢20年 其實有冇羞恥心
當年快樂男聲輸左唔緊要呀 而家再上支那玩翻轉我是歌手囉
多人講咪繼續開囉

成日話人想佢地死
不如話佢地唔達標
批評都唔撚得 洗唔洗用國安法捉人
定想學tvb話網民惡意批評令佢蝕錢?

其他人只係批評12個其中一件咋
又唔係 完全唔合理
與其話人hater
不如話啲盲粉搞到自己偶像 更加神憎鬼厭
其實落台唱歌唔係一個問題
問題係唱得難聽,d肢體動作又難睇
佢哋仲有個後備post
羅咪路與毒豬麗葉大結局 討論區(3)
https://lih.kg/3270352
lm睇會唔會12點前開(7)
支持樓主,講得好入肉
咁嘅水準做到巨星實在無奈
係背後成個操控集團
推到Alan walker開show 唔知有無記者夠膽問佢隊友呢
原來1已經13000正皮
有巴打去串佢地成日抄post 呢個post當睇唔到
佢唔係明星仔,係一班人用大量既金錢推一條粉皮出黎惡意搞亂香港樂壇既專業。唔專業既態度先乞人憎。

係咪有錢推星就冇media咁講事實?
係咪有錢推星就全世界就哂佢?
係咪有錢推星就大撚哂?

我地就係要行出黎講唔係,維護番要努力同專業先企得出黎既基本原則。
之前沒咁差的第一次叱咤獎上台唱係幾穩令人有少少另眼相看的
因為嗰時大家都以為MIRROR只係偶像派同有浸亞視味估唔到原來都唱到兩嘴但過多兩年紅咗反而沒乜進步甚至退步了
仲有就係1月1號叱咤姜濤唱蒙著嘴同埋後面出嘅Warrior

其實我係睇立場見何桂藍講Warrior先開始接觸到
學曾比特咪搞撚掂晒
想睇仲會唔會話佢黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞