姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (6)

1001 回覆
1046 Like 32 Dislike
啲人成日話19年
其實2020年鏡仔都係仲未紅
嗰年AL Jer同三個一齊單飛啲歌都是唔太紅的都沒咁多廣告的很多成員仲係沒job得閒到可以成日拍片上youtube channel的
2021年頭契仔套無限斜棟都是沒乜人睇的
Hi
佢哋而家兩邊跳 建議貼晒兩條link
留言多主要係因為真係好多人好撚憎個肥姜
加上之前班停經姜糖又太撚囂張無腦,而家一有機會,怨氣就爆撚哂出來
班弱智姜糖到都而家仲要扮撚哂眾人皆醉我獨醒,一係就屌有陰謀,一係就屌其他人唔識欣賞,總之屌來屌去,就係肥佬無錯
佢地平時課金就課得多
但係fc 連基本見面會都無搞過
佢地圍圍下爐就會屌其他藝人
尋晚班鏡粉先老屈張敬軒演唱會假唱
慢左….到底要幾耐上到7
樓主老母可能當唔知呢
唔驚無家用追星咩
以前就連登》》公海》連登
今次竟然出唔到公海
不嬲唔鍾意條on9仔
歌又唔撚練,一開波扮可愛教主,可愛? 過多幾年3張,可你條毛
咁樣同班女做雞有咩分別,比人屌多幾年就厭啦
想行落去就練下野,而唔係食撚到豬閪咁肥囉
可能已經被趕出門口了

鏡撚真心好噁心
次撚次洗板留言加❤️❤️
羅咪路與毒豬麗葉大結局 討論區(3)
https://lih.kg/3270352

羅咪路與毒豬麗葉大結局 賽後討論區(3)
https://lih.kg/3270355

鏡粉我地實mon到你
鏡粉=港版小粉紅
無誤
又準備爆
當年是叱咤捧紅鏡仔唔知叱咤會唔會都是佢哋收皮轉折點
姜狗食屎啦
見撚到都頭都痛撚埋
嘔埋上個禮拜啲野出來
佢地班死港女 每一句都只係屌緊自己有幾無知 幾弱智

條片 7萬Dislike 得1萬分身同死忠嘅like

咁多民意一齊反姜
都可以話其他平台係小眾唔代表全世界
班鏡狗戒連登未 唔係話連登係冇人性集中地咩
點解要係其他po苟且偷生
連自己fan po都棄埋 真係狗黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞